Lördag 8 Maj
Stockholm

"Det händer riktigt otäcka saker"

På lördag drar ännu en upplaga av Robinson igång och Nyheter24 har träffat Paolo för att tala öliv, intriger och machokomplex.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Årets Robinson lovar mycket. Dokusåpan som fick en nylansering i TV4:s regi kör i år på devisen ”Överlista, överträffa, överlev” och vem känns bättre lämpad för det bistra ölivet än svenske boxningsveteranen Paolo Roberto? Och hans entré skulle bli minst sagt spektakulär.

– Jag hade ett bra machoupplägg om att flyga in med en helikopter och hoppa i vattnet för att simma in till stranden. Där kom alla mina machokomplex fram (skratt)... men sen kom någon chef på TV4 på att det skulle vara bättre om man hade en programledare i alla avsnitt i stället för bara det första, säger Paolo Roberto till Nyheter24.

Hur förberedd var du för det här?

– Gjorde en tio år lång boxningskarriär med titelmatcher och allt (skratt). Jag är ju gammal elitidrottare så jag var förberedd på ett annat sätt både psykiskt och fysiskt. Jag vet också hur det är att gå hungrig, säger Paolo Roberto.

Så vad skiljer dig från tidigare programledare?

– Jag vet hur det känns och kan därför ställa krav. Det var ändå 8000 som sökte, då kan man inte bara bryta ihop och åka hem det första man gör men jag tror också att jag inspirerar. Det är ömsesidigt, för att ställa krav måste man öppna upp sitt hjärta och vi kom varandra nära på ön.

Så vad kan vi förvänta oss?

– Jag lovar att vi kommer att testa de... de kommer att lida. Robinson är vad alla program önskar att de var. Det är stora känslor, riktiga känslor. Inget larv.

Så hur farligt blir det på ön?

– Deltagarna är ju 30 sekunder från akutvård och vi har ju läkarteam på plats och de bryter faktiskt en del. Vi vill ändå hålla det säkert.

Vad kommer du att minnas speciellt?

– Det är nog stormarna som jag kommer att minnas. Under inspelningen så var det värsta orkansäsongen. Det händer riktigt otäcka saker som jag inte kan avslöja.

Så är du sugen på igen?

– Ja, javisst. Om de frågar igen så jättegärna, säger Paolo Roberto till Nyheter24.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela