Parodi på "Ullared"-Morgan retar upp tittare

Måns Möllers Morgan-karikatyr plockar ut ett kvinnohuvud ur frysen.


Efter Måns Möllers parodi på kanal 5:s braksuccé "Ullared" i sitt komediprogram "Cirkus Möller" på TV4 har ilskna tittare hört av sig till kanalens tittarombudsman, Janne Andersson.

– Det har varit ganska mycket reaktioner. Jag har fått en 25–30 mejl. De är förbannade över att man skojade med den här killen. Och så tycker de att inslaget med det frusna huvudet är osmakligt, säger han till Nöjesbladet.

Anledningen till tittarnas vrede är Möllers karikatyr ”Ullared”-profilen Morgan Karlsson. När Möllers Morgan-karikatyr presenterar sin ex-flickvän plockar han ut ett kvinnohuvud ur frysen.

Se parodin här:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".

Hon får radions lyrikpris

1 timme sedan
"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".

Felicia Book har sadlat om helt – det gör hon idag

1 timme sedan
Anna Books dotter Felicia Book växte upp i rampljuset, och har varit med i både Farmen VIP och Fångarna på fortet. Men nu har Felicia lämnat kändisvärlden bakom sig, och satsar helt och fullt på sitt nya jobb.

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

3 timmar sedan
Tuva Novotny har, under hela sina karriär, varit mycket hemlighetsfull kring sitt privatliv. Under smygpremiären av "Allt och Eva" visade hon dock upp sina två döttrar på röda mattan.