Mammas pojkar: Därför svek Naima Bobbys dejt Sara

- 04/12/2009, 11:35 -
1 av 7

TV4

2 av 7

TV4

3 av 7

TV4

4 av 7

TV4

5 av 7

TV4

6 av 7

TV4

7 av 7

TV4

Det var inte för att få bort Jane, som Bobby trodde.

Under torsdagens avsnitt av Mammas pojkar i TV4 gjorde Bobby Haddads mamma Naima ett oväntat val som chockade alla deltagare.

I stället för att välja Sara Demir som Naima kommit väldigt nära och tydligt uttryckt är den perfekta flickvännen till sin son, valde hon Julia Gatina.

Bobby blev chockad och viskade i Saras öra "jag fattar ingenting" när de kramades farväl. Även Sara fick en ordentlig överraskning när hon valdes bort och förstod inte varför hon inte dög åt Naima.

Bobby trodde att det var en strategi från sin mammas sida för att få bort Jane Timglas från tävlingen.

Men nu avslöjar Naima den verkliga anledningen till att hon valde bort Sara.

- För det första, Sara är trettiofyra år, lite äldre. Det är för gammalt för min son. Hon är jättetrevlig, men tyvärr för gammal, säger Naima till TV4.

Så det var alltså åldern som låg bakom Naimas beslut. Hon har dock försökt att få Bobby att prata med henne eftersom Sara är oskuld och syrian - något som i alla fall faller Naima i smaken.

Naima har hela tiden vetat att Sara är 24 år men ville se vad hon gick för.

- Jo, men jag ville fortfarande hålla det öppet. Jag ville se vad Bobby tänkte. Han berättar ju inte allt för mig. Söner berättar inte alltid allt för sin mamma. Men sen insåg jag att han inte hade några känslor för Sara, så då lät jag det gå.

Om det hade varit tvärtom, om Bobby varit 34 år och Sara 29 år, hade det däremot varit andra bullar.

- Ja, det hade varit okej. Vi syrianer tycker att det max får vara 5 års skillnad. Och hade Sara varit 25 hade det varit okej. Men du vet, det blir problem med barn och sådant om hon är för gammal. Så därför valde jag Julia istället, säger Naima till TV4.