Felix Herngren är väldigt nöjd med framgångarna för humorserien Solsidan.
1 av 2
Felix Herngren är väldigt nöjd med framgångarna för humorserien Solsidan. - Foto: All Over Press
Det blir en andra säsong av Solsidan.
2 av 2
Det blir en andra säsong av Solsidan. - Foto: Maja Suslin / Scanpix

Solsidan gör en andra säsong

Felix Herngren tycker att Solsidan är det bästa han någonsin gjort.


Ikväll visas det sista avsnittet av första säsongen av succéserien Solsidan och Felix Herngren är redan i full gång med att jobba på en ny säsong.

Blir andra säsongen lika bra som den första är det inte omöjligt att det även blir en tredje säsong.

– Solsidan är nog det bästa jag gjort. I alla fall det mest framgångsrika och det jag är mest stolt över. Men jag vill framhålla att vi är flera som jobbat med detta. Tillsammans har vi ansträngt oss för att göra humor som är väldigt noggrann. Jag är jävligt stolt över att vi lyckades, säger Herngren enligt Aftonbladet.

/
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.