1 av 4
- Foto: Privat
Peter Nilsson.
2 av 4
Peter Nilsson. - Foto: Privat
3 av 4
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
4 av 4
- Foto: All over press

Big Brother-huset sönderslaget

Glassplitter, mat på golvet och förstörd inredning. Enligt källor på plats var huset demolerat efter att bloggare och journalister bjudits in under pressdygnet.


I torsdags var det dags för några av Sveriges största bloggare och ett antal utvalda journalister att besöka Big Brother-huset under det så kallade pressdygnet. På plats fanns bland andra Desirée Nilsson, Daniel "Paris" Afshinnejad, Rosanna Charles, Peter Nilsson och Jackie Ferm samt reportrar från Veckorevyn, Nyheter24 och QX.

Innan deltagarna gick in i huset fick de tydliga instruktioner att tänka på att vara försiktiga med inredningen i huset. Produktionen manade deltagarna att behandla inventarier och möbler varsamt, något som inte verkar ha hörsammats. Rapporter från personer på plats talar om krossade glas i massor, matkrig och förstörd inredning.

– Huset såg uppochnervänt ut, vissa av oss gick och la oss väldigt tidigt. Det kändes som ett helt nytt hus när vi vaknade. Jag fick en chock när jag klev upp, säger en person som befann sig i huset.

Samtidigt understryker samma person att alla som befann sig i huset inte var skyldiga till förödelsen.

– Det var en rolig upplevelse, trots allt. Men helhetsintrycket drogs ner morgonen efter. Det fanns helt klart spänningar mellan de som skött sig och de som inte skött sig.

Hur såg det ut därinne?

– Saker hade gått sönder. Glassplitter, utspridda saker, mat på golv, totalt kaos helt enkelt. Det såg ut som att ett krig brutit ut.

Innan produktionen släppte iväg deltagarna under fredagsmorgonen meddelade de att de skulle gå till botten med vilka som var ansvariga för förödelsen.

– Alla vet vilka det handlar om, jag hoppas de tar ansvar och får sitt straff. De borde skämmas, säger en person som vill vara anonym till Nyheter24.

/
/
/
/
/
/
/
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.