Tisdag 20 Apr
Stockholm

Big Brother-huset sönderslaget

1 av 4
Peter Nilsson.
2 av 4
Peter Nilsson. Foto: Privat
3 av 4
4 av 4

Glassplitter, mat på golvet och förstörd inredning. Enligt källor på plats var huset demolerat efter att bloggare och journalister bjudits in under pressdygnet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I torsdags var det dags för några av Sveriges största bloggare och ett antal utvalda journalister att besöka Big Brother-huset under det så kallade pressdygnet. På plats fanns bland andra Desirée Nilsson, Daniel "Paris" Afshinnejad, Rosanna Charles, Peter Nilsson och Jackie Ferm samt reportrar från Veckorevyn, Nyheter24 och QX.

Innan deltagarna gick in i huset fick de tydliga instruktioner att tänka på att vara försiktiga med inredningen i huset. Produktionen manade deltagarna att behandla inventarier och möbler varsamt, något som inte verkar ha hörsammats. Rapporter från personer på plats talar om krossade glas i massor, matkrig och förstörd inredning.

– Huset såg uppochnervänt ut, vissa av oss gick och la oss väldigt tidigt. Det kändes som ett helt nytt hus när vi vaknade. Jag fick en chock när jag klev upp, säger en person som befann sig i huset.

Samtidigt understryker samma person att alla som befann sig i huset inte var skyldiga till förödelsen.

– Det var en rolig upplevelse, trots allt. Men helhetsintrycket drogs ner morgonen efter. Det fanns helt klart spänningar mellan de som skött sig och de som inte skött sig.

Hur såg det ut därinne?

– Saker hade gått sönder. Glassplitter, utspridda saker, mat på golv, totalt kaos helt enkelt. Det såg ut som att ett krig brutit ut.

Innan produktionen släppte iväg deltagarna under fredagsmorgonen meddelade de att de skulle gå till botten med vilka som var ansvariga för förödelsen.

– Alla vet vilka det handlar om, jag hoppas de tar ansvar och får sitt straff. De borde skämmas, säger en person som vill vara anonym till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela