Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BB-Sanna om knarket: "Skulle inte förvåna mig"

- 16/03/2011, 09:42 -
1 av 4

MAJA SUSLIN / SCANPIX

2 av 4

MAJA SUSLIN / SCANPIX

3 av 4

MAJA SUSLIN / SCANPIX

4 av 4

MAJA SUSLIN / SCANPIX

Big Brother-Sanna som åkte ut i söndags avslöjar nu hon inte skulle bli förvånad om det fanns droger i huset.– Det är inte otroligt, säger hon till Nyheter24.

I söndags åkte 23-åriga Sanna Redsäter ut ur Big brother. Under sin tid i huset har produktionen omgärdats av knarkrykten. Enligt källor till Nyheter24 är det hetaste spåret att en bloggare, inbjuden till programmets pressträff, ska ha planterat drogerna i huset.

Nu berättar Sanna Redsäter att hon inte skulle bli förvånad om någon tog droger i huset.

– Det låter inte helt otroligt, säger hon till Nyheter24.

Såg nu någon ta droger?

– Jag såg ingen men jag skulle inte bli förvånad om någon gjorde det.

 

Rodney inte seriös

Sanna blev snabbt samtalet på mångas läppar sedan hon förlovat sig med Rodney da Silva i huset. Men nu avslöjar Sanna att det inte hade blivit någon förlovning - om hon hade fått bestämma.

– Vi hade roligt tillsammans, men jag har inga problem att träffa nya män, säger Sanna Redsäter till Nyheter24 och fortsätter:

– Det var mest en rolig grej, vi hade roligt tillsammans. Det hade inte hänt om jag fått bestämma Men Rodney är inte seriös, säger hon till Nyheter24.

När Gry Forssell meddelade att det var Sanna som åkt ur Big Brother rusade Sanna ut ur huset, utan att säga hej då till sin fästman.

– Jag har ringen kvar på fingret men det finns ingen framtid tillsammans, säger Sanna nu om sitt förhållande.

 

Inte svårt att träffa män

Trots ringen är Sanna nu tillbaka i Göteborg - som singel.

– Alltså, jag har inga planer på att träffa någon men jag har aldrig haft svårt att skaffa män, säger hon till Nyheter24.

Hur skulle det kännas om Rodney var otrogen?

– Hade jag velat ha en trogen karl hade jag inte valt Rodney, säger hon.