Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BB-Patrik om Rodney: "Ett jävla pucko"

- 11/04/2011, 01:23 -
... Rodney Da Silva, en person Patrik har svårt för. För att uttrycka det milt.
1 av 3

... Rodney Da Silva, en person Patrik har svårt för. För att uttrycka det milt.

Faksimil

Patrik Edvarsson fick lämna Big Brother-huset den här veckan.
2 av 3

Patrik Edvarsson fick lämna Big Brother-huset den här veckan.

Elias Giertz/Nyheter24

Och han är inte försiktig med sina ord när han pratar om...
3 av 3

Och han är inte försiktig med sina ord när han pratar om...

TV11

Det blev Patrik Edvarsson som fick lämna huset under söndagens direktsändning. När han tittar tillbaka på sin tid i huset finns det ett störigt moment: Rodney.

Efter en intensiv vecka på temat internatskola fick Patrik Edvarsson, 34, lämna huset.

– Jag har väl velat komma ut den senaste veckan, säger han till Nyheter24 och fortsätter:

– Jag hade inte varit förberedd på att sitta kvar en vecka till. Den här sista veckan med Rodney och allt har varit dålig. Att leva med människor man inte respekterar är stundtals väldigt jobbigt.

Under den senaste veckan har det varit svårt för Patrik Edvarsson att komma överens med den frispråkige deltagaren Rodney Da Silva.

– Jag fick lära mig att tolerera honom, att inte slå till honom.

Ett av de värsta minnena från huset för Patriks del ligger faktiskt Rodney bakom. Det var i onsdags som Rodney hällde vin på Patrik - en incident han inte släppt ännu.

– Det var hemskt att få vin kastat över sig och inte kunna göra något. Hade det hänt ute på krogen hade det förmodligen gått lite annorlunda till, säger Patrik Edvarsson och flinar.

Och Rodneys attityd i huset är Patrik mycket kritisk till. Något som upprörde extra mycket var när Rodney heilade.

– Sieg heil i badrummet är inte okej någonstans. Det är ju helt sinnessjukt. Jag kan inte beskriva med ord hur sjukt det är. Det finns ingen vettig människa som gör något sådant.

Han har ett mörkt brottsregister. Var det rätt att släppa in honom?

– Det får stå för produktionen om de vill släppa in honom. Men han betedde sig som ett jävla pucko när han drack. Han provocerade alla. Det slog slint i huvudet på honom, helt enkelt.

– Hade han gett sig på mig med händerna, så är jag inte säker på att han hade vunnit, om vi säger så, säger Patrik Edvarsson till Nyheter24.

Var produktionen för snälla när de lät honom stanna kvar, trots heilningen?

– Jag hade kastat ut honom. Jag har också biktat mig och sagt att jag inte förstår varför man har så svaga straff för människor som utför sådana här handlingar.

– Att bete sig så här mot andra människor är oförlåtligt.

När Nyheter24 berättar om att Rodney Da Silva och Christian Lundgren är bästa vänner sedan tidigare blir Patrik förvånad.

– Det kunde jag inte tro, säger han.

– Men det är fulspel tycker jag. Alla går in här utan att känna någon. Nog för att man har gemensamma bekanta, men det här är tveksamt.

Tror du att det har påverkat nomineringarna exempelvis?

– Absolut. Och jag tror att de andra deltagarna kommer vara väldigt bestörta när de kommer ut och får reda på det här. De kommer inte att ha respekt för någon av de två eftersom de har spelat ett spel och lurat alla andra.

– De andra därinne har bättre omdöme än så, avslutar Patrik Edvarsson för Nyheter24.