Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BB-Katerina bröt ihop - övertalades att stanna

- 15/04/2011, 09:50 -
1 av 3

TV11

2 av 3

TV11

3 av 3

TV11

Katerina Kazelis, 34, bröt ihop och började packa sina saker. Då övertalades hon att stanna av produktionen.

Två deltagare har lämnat huset till följd av psykiska besvär. I går, torsdag, var det nära att Katerina Kazelis också gjorde det.

Ett bråk där Peter Orrmyr, 33, kallade henne "tyrann" fick henne att brista ut i okontrollerad gråt och började hyperventilera kraftigt. Därefter började hon samla ihop sina tillhörigheter och packa sin väska för att lämna huset.

En total psykisk kollaps var nära och produktionen var tvungen att agera snabbt. Katerina kallades in i bikten där hon övertalades att stanna kvar.

– De uppfattade situationen som allvarlig. Hon reagerade kraftfullt och bröt ihop, säger en källa med insyn i produktionen till Aftonbladet.

Till en början var Katerina motsträvig och hade mycket svårt att kontrollera sin andning och gråt.

– De trodde att det var något allvarligt fel på Katerina och kallade in henne där de fick henne att lugna sig och börja andas normalt igen, säger källan till Aftonbladet.

 

Stannar

Övertalningen lyckades - och man kom överens om att Katerina och Peter skulle tala ut med varandra om det inträffade.

Pelle Porseryd, exekutiv producent för Big Brother, är förtegen om vad som sades i bikten.

– Det handlade om hur hon mådde och att hon ville lämna huset. Jag kan bekräfta att vi pratade med henne om just det här och vi försäkrade oss att hon mådde okej. Till slut landade vi i att hon stannar kvar, säger han till Aftonbladet.