BB-Cilla helt knäckt - akut till psyket

- 19/04/2011, 09:41 -
1 av 2

Maja Suslin / SCANPIX /

2 av 2

Maja Suslin / SCANPIX /

"Det blev bara en massa alkoholorgier och jag tyckte det var jättejobbigt. De hade lovat mig att det inte skulle bli så."

Årets upplaga av Big Brother har varit en riktig pärs. Fyllestrul, skandaler och fest är vardag inne i huset - men nu tyder mycket på att många av deltagarna verkligen mår dåligt.

Flera personer som redan blivit utröstade vittnar om att det är produktionen som "triggar" deltagarna till att inte må bra.

Och nu verkar det ha skett igen. Under onsdagen förra veckan bröt den utröstade deltagaren Cilla Domstad ihop totalt - och togs in på psykakuten i Gävle direkt.

39-åringen menar att programmet brytit ner henne och att hon till och med funderat på att ta sitt liv.

– Jag blev lurad av produktionen. De intygade starkt att det är programmet inte skulle bli som tidigare år. De sa till mig och min pojkvän att de skulle "ta in folk som kan ha kul utan en vodkaflaska", säger hon till Aftonbladet.

Domstad är den tredje i raden av utröstade deltagare som drabbats av psykiska problem efter att ha deltagit i programmet. Rickard Andersson drabbades av en psykos efter bara en vecka i huset och några dagar senare var det Jessica Karléns tur.

Även Katerina Kazelis har brytit ihop inne i huset - men produktionen valde att låta henne stanna kvar.

Och Cillas upplevelse i Big Brother-huset blev inte alls som hon tänkt sig. Hon hade sett fram emot intressanta människor och djupa diskussioner.

Men så blev det alltså inte.

– Det blev bara en massa alkoholorgier och jag tyckte det var jättejobbigt. De hade lovat mig att det inte skulle bli så, säger Domstad till Aftonbladet och fortsätter:

– De var inte lyhörda mot mig, jag fick inte något svar trots att jag var helt knäckt. De hävdar ju att psykologer sitter och tittar på programmet hela tiden, i så fall borde de ha sett att jag inte mådde bra. Efter det här höll jag masken för att tillfredsställa TV11.