Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BB-Rickard portas från finalen: "Inte välkomna"

- 03/06/2011, 14:47 -
1 av 2

MAJA SUSLIN / SCANPIX

2 av 2

MAJA SUSLIN / SCANPIX

Rickard Andersson drabbades av en psykos under sin tid i Big Brother. Nu portas han och flickvännen Ebba Berglund från finalen.– Vill inte gå in på varför, säger Erik Sidung, pressansvarig på TV11.

Efter sin kollaps blev Rickard Andersson en av de mest uppmärksammade profilerna i årets av Big Brother. Hans vistelse i huset var visserligen kort, men efter Big Brother har han gjort mycket väsen av sig och marknadsfört både sig själv och programmet.

Men ändå är varken han eller flickvännen Ebba Berglund bjudna till finalen, säger han till Nyheter24.

– Vi är inte välkomna, varken till finalen eller efterfesten.

Han berättar att paret, trots upprepade försök att få kontakt med produktionen, inte fått något svar från TV11. Något han tolkar som att de inte är välkomna.

 

TV11 förtegna

Erik Sidung, pressansvarig för Big Brother, vill inte uppge om Rickard Andersson är välkommen att delta eller inte.

Är Rickard Andersson portad från finalen?

– Som jag tidigare sagt kommer flera deltagare inte att medverka i finalen, och anledningarna är mellan oss och deltagarna. Varför vill jag inte gå in på.

Rickard Andersson har tidigare sagt att han var aktuell för nästa säsong av Let's Dance. Uppgifter som Mastiff, som producerar programmet, förnekar.