Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Plockar bara ut Playboy-tjejerna"

- 05/10/2011, 17:43 -

FAKSIMIL TV4

I kvällens Bonde söker fru får bonden Per-Ola det hett om öronen, när han blir ställd mot väggen gällande sina tjejval.

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru bryter Sofia ihop av frustration när hon ifrågasätter bonden Per-Olas val av tjejer.

– Jag tyckte att du plockade ut ”Playboy-tjejerna”, anklagar hon Per-Ola.

Efter att tidigare i avsnittet ha benämnt Per-Ola som ”liggvänlig” vill Sofia prata lite med Per-Ola på tu man hand. Hon menar att hon inte fått klart för sig vilken sorts tjej det är bonden egentligen är ute efter.

Under promenaden ställer hon Per-Ola mot väggen.

– Den bilden du gav när jag skickade in till dig, du är en helt annan människa nu, menar Sofia.

"Då kan du skicka hem mig"

Hon fortsätter:

– Du ville ha en tjej med fötterna på jorden och jag tycker inte att du valde på det förstavalet. Det var inte det du tog på.

Sofia blir mer och mer frustrerad eftersom hon anser att Per-Ola var oärlig när han gjorde sitt val och i det inkluderade unga tjejer.

– Du plockade ut en tjej, vad är hon 21, 22? Hade du velat leva med henne? Jag vill bara veta, hade du velat leva med henne, då kan du skicka hem mig idag.

"Jag som ska bli kär"

Per-Ola är märkbart frustrerad över att bli anklagad för att välja tjejer efter sin libido.

– Jag tror att hon öste på kanske lite för mycket. För att det är ju jag som ska välja, det är jag som ska bli kär. Jag kan inte ta med någon för att den är… snäll, förklarar Per-Ola senare i programmet.

Om Sofia blir en av de som får stanna på Per-Olas gård och mycket mer får vi veta ikväll klockan 20:00 då Bonde söker fru sänds på TV4.