Sonen till ensamma pappans dejt: "Fulast i hela världen"

I Ensam mamma söker uppstår en minst sagt pinsam situation - när sonen til ensamma pappan Martin får ett litet utbrott.


Söker kärlek

Ensam mamma söker sänds på TV3 på måndagar klockan 20.00.

Då får vi möta de två ensamma mammorna och den första ensamma pappan.

My Hammar, 22 år: Bor med sin son i Hjo. Fotbollstjejen My drömmer om att bli barnmorska och söker en snygg kille med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Martin Synnerud, 32 år: Bor med sina två söner i Stockholm. Martin gillar fart och fläkt och tar sig gärna en tur på motorcykeln. Söker en tjej som är lite som han själv. 

Hannah Jacobsson, 29 år: Bor med sina två döttrar i Luleå. Hannah är yrvädret från Norrland som söker en kille med muskler, snickarbyxor och en stor dos humor.

I kvällens avsnitt av Ensam mamma söker går den kärelkssökande singeln Janes första ordentliga möte med ensamma pappan Martins barn inte riktigt som hon tänkt sig.

- Jag tycker du är fulast i hela jordklotet, säger Martins son Love uppmuntrande till Jane.

På grund av Janes sena ankomst, en dag efter de andra tjejerna, tar Martin med henne ut på middag tillsammans med sönerna Love och Rasmus.

Men Loves dåliga humör får honom att springa iväg från bordet.

- Hittills går det väl sådär, Love är inte på jättebra humör idag. Det är jättesvårt för mig eftersom jag inte känner dem, jag vill ju inte lägga mig i för mycket utan det får Martin ta nu. Det är annorlunda när man känner barnen, kommenterar Jane händelsen i programmet.

"Häxan surtant"

När Nyheter24 når Martin för en kommentar vill han tona ner de negativa aspekterna av middagen.

- I verkligheten var det första gången grabbarna träffade Jane och det gjorde ju så att allting blev lite upp och ner.

Han fortsätter:

- Så som det är klippt så blev daten på Utö väldigt harmonisk, medan den med Jane verkade väldigt jobbigt. I själva verket var inte daten med Jane så farlig och Utö inte så harmoniskt som det visades på teve.

Angående Loves kritik mot Janes utseende menar han att det grundar sig i likheter med Häxan Surtant vilket Love tidigare i programmet kallat henne.

- Det finns ett barnprogram som heter Häxan Surtant. Jane och häxan har samma frisyr och det var så det började, förklarar Martin.

Ensam mamma söker visas ikväll på TV3 klockan 20:00.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.