Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sonen till ensamma pappans dejt: "Fulast i hela världen"

- 10/10/2011, 11:30 -

I Ensam mamma söker uppstår en minst sagt pinsam situation - när sonen til ensamma pappan Martin får ett litet utbrott.

I kvällens avsnitt av Ensam mamma söker går den kärelkssökande singeln Janes första ordentliga möte med ensamma pappan Martins barn inte riktigt som hon tänkt sig.

- Jag tycker du är fulast i hela jordklotet, säger Martins son Love uppmuntrande till Jane.

På grund av Janes sena ankomst, en dag efter de andra tjejerna, tar Martin med henne ut på middag tillsammans med sönerna Love och Rasmus.

Men Loves dåliga humör får honom att springa iväg från bordet.

- Hittills går det väl sådär, Love är inte på jättebra humör idag. Det är jättesvårt för mig eftersom jag inte känner dem, jag vill ju inte lägga mig i för mycket utan det får Martin ta nu. Det är annorlunda när man känner barnen, kommenterar Jane händelsen i programmet.

"Häxan surtant"

När Nyheter24 når Martin för en kommentar vill han tona ner de negativa aspekterna av middagen.

- I verkligheten var det första gången grabbarna träffade Jane och det gjorde ju så att allting blev lite upp och ner.

Han fortsätter:

- Så som det är klippt så blev daten på Utö väldigt harmonisk, medan den med Jane verkade väldigt jobbigt. I själva verket var inte daten med Jane så farlig och Utö inte så harmoniskt som det visades på teve.

Angående Loves kritik mot Janes utseende menar han att det grundar sig i likheter med Häxan Surtant vilket Love tidigare i programmet kallat henne.

- Det finns ett barnprogram som heter Häxan Surtant. Jane och häxan har samma frisyr och det var så det började, förklarar Martin.

Ensam mamma söker visas ikväll på TV3 klockan 20:00.