VIDEO: Hollywoodfruarnas riviga catfight

Svenska Hollywoodfruar bjuder i kväll på en riktig catfight mellan Isabel Adrian och Gunilla Persson – bokstavligt talat.


Quetzala om fruarna

De svenska Hollywoodfruarna, citatmaskinerna som vi varje vecka kan se i TV3, är helt fängslande. Jag kan förlora mig helt i deras rosafluffiga drömtillvaro.

Läs hela krönikan här.

I kvällens säsongsavslutning av Svenska Hollywoodfruar närmar sig stämningen fryspunkten när Isabel Adrian och Gunilla  Persson blir oense om katters vara eller icke vara på ett kalas.

- Jag bara tyckte att det var jättekonstigt att hon bara tog med sin katt in utan att fråga. Jag menar, jag åker ju inte bara hem till henne och tar med mig en stor gris och bara ”är det okej om jag bara tar in den i huset", säger Isabel Adrian irriterat.

På grund av Isabels dotter Monday Lillys namnsdag har ett stort kalas anordnats. På det påkostade kalaset finns bland annat ett litet zoo med smådjur att klappa och ponnyer att rida.

Bjuden på festen är också Gunilla Persson, tillsammans med dottern Erika. Med sig i bilen finns även katten Tusse.

-  Tusse han kommer med ofta på våra utflykter, han är vårt lilla barn, förklarar Gunilla kattens närvaro.

"Fan större än min hund"

Gunilla inser snart att bilen är för varm för Tusse och tar därför med sig katten till kalaset – ett bidrag till zooet enligt henne själv.

Värdinnan Isabel Adrian är dock inte helt förtjust över Gunillas initiativ.

- Det är lite konstigt att ta med sig en katt. Katten är fan större än min hund, säger Isabel.

Efter mycket om och men får katten stanna, men familjen Persson lär inte få se Isabels luxuösa hem några fler gånger.

- Jag kommer inte bjuda henne på några kattfester igen, kommenterar Isabel surt händelsen.

Svenska Hollywoodfruar visas ikväll klockan 21:00 på TV3.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".