Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sanningen bakom TV3:s "trosman"

- 01/11/2011, 18:14 -
Robin bär damtrosor i TV3:s "Värsta pojkvänsakademin".
1 av 3

Robin bär damtrosor i TV3:s "Värsta pojkvänsakademin".

2 av 3

Anledningen? Han vill göra reklam för sitt företag.
3 av 3

Anledningen? Han vill göra reklam för sitt företag.

En av killarna i TV3:s "Värsta pojkvänsakademin" visar regelbundet upp sin trobeklädda bakdel. Anledningen? Att göra reklam för sitt företag.

I TV3:s Värsta pojkvänsakademin har festprissen Robins underkläder – damtrosor - vid flertalet tillfällen väckt uppmärksamhet, då de har visats utan någon närmare förklaring.

Men nu kan Nyheter24 berätta historien bakom det annorlunda klädvalet, och om hur Robin ivrigt har försökt skapa publicitet kring företaget han arbetar på – 100% party.

- Jag fick inte berätta varför jag har trosor under programmet, eftersom jag inte fick göra någon reklam för min firma. Under en av våra kryssningar gick jag runt i en snövitdräkt som jag ville ha med i programmet, men jag fick inte. Trosorna hade jag eftersom jag ville sticka ut lite, förklarar Robin sitt val av underkläder för Nyheter24.

"Trodde det skulle bli kaosteve"

Robin lockades till programmet med förväntningar om att vara med i ett program om Sveriges skönaste snubbar. Väl på inspelningsplatsen i Frankrike avslöjades dock sanningen – han skulle vara med i Värsta pojkvänsakademin.

- Det var min jävla kompis som sökte in oss för att jag jobbade på ett företag som behövde få lite reklam. Vi trodde att det skulle bli värsta kaosteven där jag kunde visa upp mig.

– Min flickvän fick reda på hur det egentligen var innan jag åkte. Det var därför jag blev förbannad på henne i första avsnittet, hon kunde ju ha sagt något, berättar Robin för Nyheter24.

"Inga kommentarer"

När Nyheter24 kontaktar TV3:s pressansvarige Max Lagerbäck känner han inte till Robins försök till smygreklam.

- Det har jag inte hört ett ord om. Jag har inga kommentarer, säger han till Nyheter24.

Värsta pojkvänsakademin visas ikväll klockan 21:00 på TV3.