Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VIDEO: Ville vara snygg - opererade in horn i pannan

- 22/11/2011, 16:43 -
Andreas har opererat in horn i pannen.

Andreas har opererat in horn i pannen.

I kvällens avsnitt av "Svenskars hemliga liv" möter vi Andreas Björkman, som har opererat in horn i pannan eftersom han tycker att det är snyggt.

I kvällens avsnitt av TV3:s "Svenskars hemliga liv" möter vi bland andra Andreas Björkman som håller på med kroppsmodifikation, ett intresse som fått honom att bland annat operera in horn i pannan.

- Det senaste jag gjorde var hornen. Idag är jag ju otroligt nöjd, nu skulle jag inte känna mig som mig själv utan dem liksom, berättar Andreas Björkman i avsnittet.

En livsstil

Han berättar om hur det började med en piercing för att vara tuff, men fortsatte med silikonimplantat och en kluven tunga. Idag har det utvecklats till någonting som liknar en livsstil.

- Syftet är estetiska skäl – jag tycker att det är snyggt, förklarar Andreas.

Flickvännen delar intresset

Andreas jobbar som byggkransförare och bor med flickvännen Emma, som också gillar extrem kroppsutsmyckelse. Hon har själv nio piercings, kluven tunga och implantat i armen.

Även fast man lätt kan tro att han gjort allting för att få uppmärksamhet menar Andreas att så inte är fallet. Han stör sig inte på att folk tittar, men tycker inte om när de glor - det tycker han är oartigt.