Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nigella: Jag är inte flirtig

Nöje | 02/10/2008 23:18

Hon är känd för sin mustiga mat och förföriska stil framför kameran.

Den sensuella tevekocken Nigella Lawson är för tillfället aktuell med kokboken "Nigella Express" som ska innehålla godsaker för matälskare. När hon får frågan om sin sexuella framtoning i matlagningsprogrammet svarar hon:

– Jag är inte flirtig. Det verkar som om jag jämt slickar mig om fingrarna. Det gör jag inte. De flesta män skulle bli väldigt besvikna om de träffade mig i verkligheten – de tycker nog bara att jag påminner om deras mamma, säger Nigella i en intervju med Metro.

Brittiska Nigella har fått kritik för att bidra till fetmaepidemin med sin matkultur. Själv menar hon att man ska äta gott med viss återhållsamhet. Hon tror inte på tränings- och diethysteri och bekänner sig inte till sträng renlevnadslära.

Nigella Lawson är för övrigt dotter till den tidigare brittiske ministern Nigel Lawson som arbetade under Margaret Thatcher, skriver Metro.

Skrivet av: