Här är inlägget Anja skrev ut till sina följare.
1 av 2
Här är inlägget Anja skrev ut till sina följare.
Anjas följare skrev i sin följd uppmuntrande ord. Bland annat om att hon inte ska ta åt sig av de elaka kommentarerna.
2 av 2
Anjas följare skrev i sin följd uppmuntrande ord. Bland annat om att hon inte ska ta åt sig av de elaka kommentarerna.

Anja efter sexavsnittet: "Jag kallas för hora och Samir kallas för king"

Under tisdagens avsnitt hade Anja Almeida och Samir Badran sex i Paradise hotel. Något som Samir hyllades för och Anja sågades för.


Anjas ord till de som skriver elaka kommentarer

Man ska inte döma någon man aldrig träffat. Och de som skriver elaka kommentarer är ofta de som går omkring och tänker negativt. Jag tycker lite synd om dem då det inte kan vara kul att gå omkring och vara negativ och olycklig. Det är starkare att skriva någonting bra om de man inte känner. "Du är så jävla ful och dålig" är det ingenting tufft med att skriva. 

Kärlek till er, för det är ni som behöver den mest. 

Under tisdagens avsnitt var det pridefest i Paradise Hotel. Alkoholen flödade och deltagarna festade på i vanlig anda. Plötsligt får tittarna se ett utav paren ligga gömda mellan lakanen, det är Anja och Samir. Efter en liten stund har paret sex. 

Reaktionerna som följde på sociala medier var att Samir blev kallad kung och Anja hora.

– Hade det inte varit för mig hade vi haft sex långt innan, men nu skedde det. Är jag en hora då? Är jag pinsam då? Tycker att det är sjukt att han ska bli kallad king och jag ska bli kallad hora! Och att även tjejer kallar mig det?, skriver Anja på sin Instagram. 

Nyheter24 ringde upp Anja för att höra hur hon tacklar de taskiga kommentarerna. 

– Jag har tagit bort en del kommentarer då folk triggar igång varandra. Skriver någon hora då ser någon annan det och vågar också kliva fram, säger hon och fortsätter.

– Det folk inte verkar förstå är att man har äkta känslor för varandra, trots att man är med i teve. Man lever ihop, sover tillsammans och hänger med varandra hela tiden. Jag tycker det är sjukt att jag ska behöva förklara varför man har sex när man är 23 år gammal? Ja det var kanske på teve nu, men vi lever på 2000-talet. Det känns gammaldags att tro någonting annat och det känns gammaldags att kalla killen för king och tjejen för hora, säger hon till Nyheter24. 

Varför tror du Samir kommit undan så smärtfritt?

– Han är en skön personlighet och gör bra teve. När han haft sex med Emelie och åkte ut för det var det fortfarande jag som fick skit för det. Folk skrev och klankade ner på mig för att Samir åkt ut. Jag förstår inte varför. Han låg även med fler samtidigt som han låg med mig.

Tar du åt dig av det som skrivs?

– Jag tar nog åt mig mer än vad jag visar...

Ångrar du att du hade sex i huset?

– Nej det gör jag inte. Jag lovade mamma att inte ha sex där inne. Jag förstår att hon inte ville det då hon är förälder. Mina kompisar sa bara "gå inte in och lova tittarna att du absolut inte kommer att ha sex och sen så har du det i alla fall. Det är bara pinsamt". Så jag sa från början att "man ska aldrig säga aldrig". 

Tankarna om att Samir dejtar Paow

Paradise Hotel-deltagaren Paulina "Paow" Danielsson har nyligen börjat dejta Samir och på Paow blogg läggs det upp diverse pussbilder på de två deltagarna. 

– Samir har väl inte gjort så mycket mer än att dejta Paow, men Paow har ju gått ut hårt om att hon inte gillar mig och så vidare. Det känns konstigt då vi umgåtts mycket och så, men det kanske är för att hon har äkta känslor för Samir, säger Anja och fortsätter. 

– Jag, Samir och Aina ska åka ut på en barkväll i februari. Det kanske inte var min önskesituation, men det är pengar och en kul grej. Det känns skönt att vi hunnit ta avstånd ifrån varandra innan vi nu ska ses igen. Men vi får se hur det går. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.