Thobias berättar sin historia.
1 av 6
Thobias berättar sin historia.
Här med vännen Samir.
2 av 6
Här med vännen Samir.
Thobias la även upp inlägget på Instagram.
3 av 6
Thobias la även upp inlägget på Instagram.
Han visade även upp en bild från tiden där han slutade äta.
4 av 6
Han visade även upp en bild från tiden där han slutade äta.
Han berättar om att han i dag har många vänner och en fantastisk familj.
5 av 6
Han berättar om att han i dag har många vänner och en fantastisk familj.
Här med bland andra Aina och Niklas från Paradise Hotel.
6 av 6
Här med bland andra Aina och Niklas från Paradise Hotel.

"De jagade mig och skulle "döda bög-jäveln"

Paradise Hotel-Thobias berättar om ätstörningar, sex och hur det var att växa upp som bög.


Hjälpte transsexuell

I en intervju med Nyheter24 berättade vännen Samir Badran om när han åkte till Umeå tillsammans med Paradise-kollegorna Thobias och Paow i syfte att hjälpa en transsexuell. 

Mötet blev minst sagt minnesvärt. Läs mer om det här

"Jag minns inte mycket från min skolgång, jag har antagligen förträngt allt. Vem vill minnas sönderrivna kläder och elaka kommentarer? Minnas att alltid bli vald sist på gympan eller i gruppaarbeten eller att man alltid fick sitta själv i slöjden?"

Texten är ett utdrag från inlägget som Paradise Hotel-deltagaren Thobias Johansson i veckan publicerade på sin personliga bloggNär Thobias klev in i Paradise Hotel blev han direkt omnämnd i huset som "den som alla tycker om". Men livet har inte alltid sett likadant ut.

Det var efter att ha sett avsnittet där han hade ett stort gräl med deltagaren Jesper "Joppe" Sundebäck som minnen revs upp. 

– Jag mådde inte så bra när jag skrev inlägget. När jag skrivit klart det var jag tveksam om jag verkligen skulle publicera det. Men jag tror det kan vara uppskattat av likasinnade där ute, säger Thobias till Nyheter24

Blev mobbad under skoltiden

Under sin uppväxt upplevde Thobias det många barn tyvärr får uppleva i dag – mobbning. Mobbningen som började i grundskolan skulle komma att fortsätta upp till högstadiet. Detta bidrog till att han svalt sig, spydde, provade droger och började ha sex för att få bekräftelse. 

Har förträngt sin skolgång

Thobias berättar att han inte minns så mycket av sin  skolgång. Några saker minns han, men det gör ont att tänka tillbaka på. 

– Jag minns inte mycket alls, tror jag har förträngt en del. Jag minns perioder då min mamma grät mycket. Det var under mellanstadiet då de insåg att jag inte hade några kompisar, berättar deltagaren.

När fick dina föräldrar reda på att du var bisexuell?

– Jag berättade för dem när jag gick i 8:an. Men jag minns att jag hört dem prata om det när jag "låg och sov". De tog det bra och har varit ett sånt otroligt stöd.

Du berättar att du led av ätstörningar. 

– Ja, det var ju ännu ett försök att bli omtyckt. Min syster har alltid varit väldigt smal och jag såg väldigt mycket upp till henne. Så jag slutade äta, spydde och så vidare. Tillslut vägde jag bara 52 kilo. 

När vändpunkten kom 

Han berättar om när den avgörande vändpunkten kom. Då han började äta och må bättre. 

– Jag flyttade till Stockholm med min första pojkvän. Vi festade hela tiden, jag skaffade massor av nya vänner och kände mig helt enkelt omtyckt för den jag var. 

Hur mår du idag?

– Alltså, jag kommer nog alltid att vara lite manodepp så där. Är jag glad är jag jätteglad, är jag ledsen är jag superledsen. Men jag mår bra och har en underbar familj och massor av fina vänner. Förut mådde jag dåligt över att jag inte hade några vänner, nu mår jag dåligt över att jag inte hinner med alla, skrattar Thobias. 

Hör Thobias berätta om responsen han fått efter sin medverkan i "Paradise Hotel":

/
/
TV3
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

1 timme sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

1 timme sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.