Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Hur gör man intryck hos sin idol?"

- 26/05/2014, 18:12

Aldrig går en vecka så långsamt som när man måste vänta på En vän med en pod. Men nu är den äntligen här!

Veckans avsnitt handlar om att träffa sin idoler: hur ska man egentligen göra för att lämna ett intryck som består hos sin idol? Kan stjärnorna någonsin leva upp till myten om sig själva?

Marcus berättar om när han träffade sin idol Henrik Schyffert i ett diskrum på en restaurang där han jobbade som diskare. Hur skulle han få Schyffert att tycka att han var världens skönaste kille? In och lyssna så får ni svaret.

En mycket speciell situation har uppstått i världens musikhuvudstad Nashville där både Jack White och bandet The Black Keys bor. När Jack White skilde sig läckte det nämligen ut mail mellan Jack och hans fru där det framgick att han ville flytta sin barn från skolan där Black Keys barn bor för att slippa träffa dem. Är det ett rockbråk på gång? Din vän med en pod har givetvis all info. 

Dessutom avhandlas: vad är grejen med det nya lökiga hipstersoundet? Boken som ska avslöja allt om Oasis vilda 90-tal, Coldplays nya platta ”Magic” och hur bra var Michael Jackson-hologrammet?

Detta och massa, massa mer och självklart de senaste bästa musiktipsen för dig som gillar ny bra musik. 

Lyssna här: