Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robinson-Christians grova fusk

- 06/04/2009, 17:21 -

De andra svalt - han åt sig mätt.

När de andra svalt och var svimfärdiga i brist på mat mutade miljonären Christian Ternstedt en filippinsk man, som jobbade i ett reservat på ön, för att få mat. Men han varken berättade för någon annan i gruppen eller delade med sig av maten.

– Jag gick långt långt upp i skogen för att undvika kameror. Sen lade jag ut allt ris på palmblad och satt som en apa och bara käkade och käkade, berättar han för Expressen.

Maten som smugglades in var bröd, ris, bananer och kött. Mannen fick hundra dollar lite då och då för att förse Christian med mat. I lördagens avsnitt kunde man höra gruppmedlemmen Rafael Ortega konstatera att det han ätit på elva dagar är vad han äter på en lunch i Sverige. Samtidigt anklagar Christian konkurrenten Rafael för att vara svag och att han överdrivit när han påstått att han är vältränad.

– Han påstår att han går på gym sex dagar i veckan. Jag dricker vin sex dagar i veckan och har mer energi än honom, sa Christian upprört i programmet.

Det vi tittare och de andra deltagarna inte visste var att Christian ätit sig mätt ett flertal gånger.

– Det sjuka var att jag fick så mycet ris att jag inte orkade allt, och lämnade jättemycket, säger Christian till Expressen .

Deltagarna som inget visste:

Skrivet av: