Angela och Mika i bikinibråk

- 20/04/2009, 11:12 -

"Hon är mediakåt"

Årets deltagare i Expedition Robinson är pajkastare av högsta rang. Den här gången är det Angela Monroe och Mika Svensson som attackar varandra med sin blogg som medel och orden som vapen.

Det är bikinibilder på Mika som får de två deltagarna att gå lös på varandra. Angela fick en förfrågan från en fotograf om hon ville medverka i ett reportage där hon skulle plåtas i bikini. Det var något som Angela ställde sig mycket tveksam till. På sin blogg skriver hon:

"Om vinkeln skulle bli något i stil med Mikas bikinijobb, är jag inte intresserad. Taskig vinkel. Skriker mediakåt om det, tyvärr."

Mika replikerar på sin blogg med:

"Nästan lite patetiskt att läsa detta långa utlägg på Angela Monroes blogg, angående ett par bikinibilder... De som har något bakom pannbenet är förmodligen bekant med temat "skriverier" -fröken Monroe verkar dock inte hunnit dit i ordlistan. Sötaste bootcamp vampen, anar man lite sjuka av något slag? Ryck upp dig, du kommer säkert få sälja dina fotografier någon gång! Jag kan buda på en, så "du kommer igång" - annars, kan du ju alltid plåta lite billiga bikinibilder... u go girl!"

Skrivet av: