Victoria hade en idé i Farmen som togs emot med blandade reaktioner
Victoria hade en idé i Farmen som togs emot med blandade reaktioner - Foto: TV4

Händelsen i Farmen delar tittarna i två läger: "Äckligt..."

I veckans Farmen kommer Victoria på en strålande idé – men den uppskattas inte av alla tittare. Faktum är att en del tycker den är rätt äcklig.


I Farmen ska ett gäng personer, helt okända för varandra sedan innan, bosätta sig på en 1800-tals gård och leva som man gjorde på den tiden.

Men gårdslivet är långt ifrån guld och gröna skogar – och säsongen har hittills kommit att bjuda på stölder, fulspel, intriger och spirande romanser.

Mer om det kan du läsa här.

Farmen-deltagarnas nattdilemma

Men tävlandet är inte det enda som ställer till det för deltagarna i Farmen. Nej, för bara för att man befinner sig i en 1800-talsmiljö försvinner inte ens vanliga mat, sov- och kissklockor. 

I veckans Farmen-avsnitt diskuterar deltagarna problemet med att många blir hysteriskt törstiga efter kvällsmaten, och sen behöver springa på dass mitt i natten. 

Är det jobbigt? Ja. Går det att lösa? Ja – med hjälp utav Victorias fiffiga idé. 

Foto: TV4
Foto: TV4

Hon hittade nämligen en stor kruka på gården som hon föreslog att den som ville kunde kissa i nattetid. På morgonen tömmer man krukan på innehållet, och på så vis slipper man springa runt ensam ute i mörkret när blåsan blivit full.

Kritiken: "Luktar ju när man ska sova"

Helene nappade snabbt på Victorias lösning, och efter tag gick Jonas också med på att använda pottan så länge den inte läckte. 

Men andra Farmare var lite mer skeptiska, och ungefär likadan har responsen varit bland tittarna. En del imponeras av hennes kreativa idé, medan andra tycker den är äcklig. 

"Äckligt när de inte ens har lock. Luktar ju när man ska sova", skriver en tittarna i kommentarsfältet på Farmens officiella Instagram.

"Förr så hade de ju potta stående under sängen (men jag själv i dagsläget hade inte kissat i samma rum med okända)", skriver en annan.

"Dessa lata och välnärda personer borde fått prova på utedass en kall vinter", skriver en tredje.

Foto: TV4

Vissa tittare tog Farmen-Victorias parti

Andra Farmen-tittare tyckte Victorias-kissidé var helt normal, och förvånades över att de inte infört en potta tidigare. Så här lyder några av kommentarerna med mer positiv klang:

"Sjuk idé? Potta i sängkammaren är ingen sjuk idé!! Förvånad att de inte har gjort det tidigare"

"Jättebra idé!inget konstigt!"

Vad tycker du om Victorias idé – hade du använt pottan?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!