Thorsten Flinck förlovad med 30 år yngre flickvännen Daniella Karlsson

Thorsten Flinck är förlovad. Det var tidigare i veckan som han friade till flickvännen Daniella Karlsson direkt från scenen.


Det är få svenskar som inte har koll på dramatenskådespelaren Thorsten Flinck, 60.

Flinck har varit med i både filmer och pjäser som skådespelare, han har även regisserat samt varit med i tv som programledare för olika program. Inte nog med det så ställde han upp i Melodifestivalen där han blev diskvalificerad efter att ha åtalats för brott utanför tävlingen. 

Félice och Happy. Bildkälla: Stella Pictures

Thorsten var tidigare tillsammans med skådespelaren Annika Jankell, 60, och tillsammans har de barnen Happy Jankell, 28, och Félice Jankell, 30. Även de har halkat in i skådespelarbranschen. 

Thorsten och Annika gick isär när Happy bara var tre år gammal. En av del uppbrottet berodde på Thorstens dåvarande missbruk och destruktiva levnadssätt. 

Men nu har han hittat kärleken på nytt. 

Thorsten Flink har förlovat sig med Daniella Karlsson

Det var under tisdagen som Flick uppträdde på en scen i Stockholm och då valde att fria till sin 30 år yngre flickvän Daniella Karlsson, 29, vilket Expressen var först med att rapportera om. 

Flink tillsammans med flickvännen. Bildkälla: Olle Sporrong/EXP/TT

Paret bor ihop i en förort till Stockholm och har varit tillsammans i ett par år. Daniela har en dotter på tio år sedan en tidigare relation. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!