Lucas Armando Feola provspelade för succéroll – så gick det

Lucas Armando Feola berättar att han för ett tag sedan fick provspela för en serie som skulle komma att slå ned som en bomb på Netflix.


Det var i veckans avsnitt av Måndagsvibe som Lovisa Worge och Lucas Armando Feola gästade Hanna Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallin

I avsnittet får Lovisa och Lukas berätta om sin vardag samt svara på frågor som lyssnarna har fått ställa. Bland annat så undrade några hur relationen mellan Lucas och Alice Stenlöf är efter att han valde att sluta hos henne för att istället börja arbeta med Bianca Ingrosso

Lovisa får sedan svara på frågan: "Vad är det bästa med att ha Bianca som chef" och menade då att hon är väldigt lyhörd samt ser dom som ett team. 

– Det bästa är verkligen att Bianca ser dig och uppskattar dig. Man behöver aldrig trippa på äggskal utan man är alltid bekväm med henne i rummet. Det sämsta är nog... hennes dåliga minne. Men det har hon ju seriöst för att hon varit utbränd. 

Sedan bollas frågan över till Lucas, som får lite svårt att få fram ett svar. 

– Vad är det bästa med Alice Stenlöf som chef då?, säger Lojsan frågande till Lucas. 

– Gud, det är så länge sen... jag kommer nästan inte ihåg någonting, säger Lucas. 

– Men någonting. Nu kommer du att få hat, säger Lovisa. 

– Vilken klippa hon låter som, skrattar Hanna som även får Lojsan att brista ut i skratt. 

– Jo men... det bästa. Eller någonting bra? Men okej det bästa är.... att.... nej men jag kände, det bästa var att hon litade på mitt omdöme så jag fick fria tyglar. Sedan var hon bra på att säga att hon tyckte om mig och så. Gud vad konstigt svar detta blev?, säger Lucas. 

– Nej men det låter väl jättebra. Bekräftelse i både jobbet och i det privata är ju suveränt, säger Hanna. 

I samma poddavsnitt berättar även Lucas att han fått provspela inför en roll till en välkänd serie – nämligen Young Royals. Detta trots att han inte har några tidigare skådespelarerfarenheter. 

– Jag fick spela för Young Royals. De valde ju antagligen mig för att jag är homosexuell. Men jag fick inte rollen. Men lite sjuk tanke att man skulle kunnat vara med, säger Lucas. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!