Miami-tränarnas hårda krav på Elin Härkönens pojkvän Anthony

Anthony Yigi befinner sig just nu i Miami där han ligger i hårdträning. På Instagram har han nu valt att uppdatera följarna om sin situation.


Det var för ett par veckor sedan som Elin Härkönen, 27, skrev ut på sin blogg att hennes pojkvän Anthony Yigi nu kommer att flytta till Miami för att satsa helt och fullt på sin boxarkarriär. 

Planen till en början var att Elin skulle följa med på resan för att både träna själv men för att också stötta Anthony. Men drömmen gick i kras av en väldigt tråkig anledning. Kvinnor är nämligen inte tillåtna på gymmet.

Sedan dess har Anthony legat i hårdträning med ett strikt schema gällande både träning och kost. Men enligt hans tränare har han fortfarande en bit kvar. 

Tränarnas krav på Anthony Yigi: "Gå ned i vikt"

I en video valde Anthony att ge sina följare en uppdatering på hur det går borta i Miami. Många undrar nämligen när han planerar att gå sin första match. Han berättar då att innan de börjar tänka på match måste han gå ned i vikt för att komma in i rätt viktklass. 

"Jag ska försöka fixa så att ni kan se första matchen jag går", berättade Anthony. Bildkälla: digityigit/Instagram

– Jag har lite uppdateringar kring min situation här i USA. Jag tränar hårt, men innan vi börjar prata matcher så vill dom att jag ska gå ned lite mer i vikt. Detta eftersom att jag ska boxas i en lägre viktklass. När jag nått det målet kommer vi att börja kolla matcher och det blir kul, sa han och fortsatte: 

– Då kommer ni att få se mig i ringen igen. Jag ska vet inte om min nästa match kommer att visas på svensk tv. Men jag ska kolla om jag kan fixa en stream åt er, berättade han i videon. 

Är du själv, eller känner du någon som lider av en ätstörning?

Då kan du kontakta Frisk & Fri på telefonnummer: 020 – 20 80 18.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.