Hon är den mystiska tjejen på Lucas Armando Feolas bilder från Åre

Tidigare i veckan var det ett stort gäng influensers som befann sig i Åre. Några av dem är Bianca Ingrosso, Lovisa Worge och Lucas Armando Feola. Men vem är blondinen som synts till på en rad av bilderna från resan?


Det var relativt nyligen som Lucas Armando Feola gick ut med att han slutat arbeta för Alice Stenlöf. Istället har Lucas skymtats på CAIA-kontoret tillsammans med Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

Lucas, Lovisa och Bianca har nämligen alla tre klivit in i det nystartade företaget "Ani Who AB" där de kommer att jobba tillsammans. I samma veva gick även Bianca ut med att hon nu hoppar av Wahlgrens värld för att kunna fokusera på sina andra projekt. 

Hur stämningen då är i gänget efter att Lucas slutade? Ganska så syrlig...

– Jo men... stämningen är bra mellan oss. Vi har typ inte hunnit prata sen jag slutade där då hon åkte iväg till Costa Rica och det är som tidsskillnad. Men det var ju mest att jag fick ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till, sa Lucas i podden Måndagsvibe. 

Lucas sa nyligen upp sig från Alice. Bildkälla: Instagram

Livet tycks i alla fall rulla på för båda parter och för ett par dagar sedan befann sig Biancas gäng uppe i Åre tillsammans med ett annat gäng influensers. 

Lucas i kyligare väder. Bildkälla: lucasarmando/Instagram
Bianca klädd i samma färg som snön. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram
En av Lucas bilder som han publicerat under veckans gång. Bildkälla: lucasarmando/Instagram

Gänget ser ut att ha trivs som fiskarna i vattnet och veckan har spenderats med lyxiga middagar ute på Åres restauranger, after ski (hur mycket skidor de åkt är dock oklart) och en rad fotograferingar.

På ett par av Lucas bilder har han poserat med en mystisk blondin som många följare varit lite nyfikna på. Detta samtidigt som att många redan vet vem hon är. 

Influensern är ingen mindre än Elin Warnqvist, 24. 

Elin arbetar som modell och influenser och ser just nu ut att bo tillsammans med sin pojkvän i Milano. 

Hon har omkring 110 000 följare på Instagram och är bekant med fler av våra svenska influensers – bland andra Lucas. 

Under resans gång ser hon ut att ha blivit god vän med Lucas och gänget då de nu syns kommentera hyllande kommentarer på varandras bilder. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!