Antonija Mandir och Oliver Hunt nakenchockar följarna

Antonija Mandir är inte direkt känd för att vara oblyg. Detta påminde hon sina följare om i en väldigt speciell Instagramvideo.


Livet och kärleken rullar sannerligen på för Antonija Mandir och Oliver Hunt

På sociala medier får följarna hänga med i parets vardag som minst sagt verkar gå i ett.

Antonija är just nu aktuell med den andra säsongen av "Svenska powerkvinnor", sina samarbeten med bland annat Lohilo där hon är med och tar fram energidrycker (som säljer som smör) plus att hon med jämna mellanrum ser till så att det kommer upp content på sin Youtubekanal. 

Hennes frågvisa följare har många gånger frågat vad Oliver arbetar med på dagarna vilket han ironiskt svarade på i hennes story. 

Antonija och Oliver lägger upp mycket content ihop. Bildkälla: Stella Pictures

– Oliver, folk undrar hur du försörjer dig?

– För det första, min sugar mama, alltså du. Och sen... OnlyFans, svarade han då. 

På sina sociala medier passar Antonija ofta på att hylla pojkvännen som dagligen fixar hennes frukost, inte bangar att ta hand om hushållsarbetet, lagar mat, städar och konstant fixar små överraskningar. 

Men under hans senaste matlagning hände någonting alldeles särskilt. Oliver serverar nämligen Antonija hennes favoriträtt, chokladtortillas – naken med endast ett förkläde. Detta syns inte förrän Oliver vänder sig om. 

"Han har tappat det", skrev Antonija efter att ha blivit serverad av en halvnaken Oliver. Bildkälla: antonijamandir/Instagram

Och ja, när det kommer till hur man lagar mat – då är smaken bokstavligen som baken. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!