Farmen final
Vad händer med missarna efter inspelningen? - Foto: TV4

Det händer med katterna efter inspelningen av Farmen

Visst det är kul att följa Farmen på grund av det sociala experimentet och tävlingarna. Men det som är absolut mysigast – det är att se de spralliga missarna vimsa omkring i gräset och under borden.


Att ställa upp i ett program som Farmen Sverige är inte direkt det enklaste. Under en hel sommar ska ett gäng främlingar sköta en gård – precis som det gick till för 200 år sedan. Det finns ingen elektricitet eller rinnande vatten. Utöver det så finns det bara ett smalt utbud med mat och andra förnödenheter. 

Årets säsong har minst sagt levererat mycket av allt. Kärlek har spirat, trekantsrykten florerat, bråken har avlöst varandra och grupperingarna har varit tydligare än någonsin. 

Men utöver kamp, gårdsarbete och starka känslor så är det även en helt annan sak som varje år får mycket fokus hos publiken – nämligen Farmens gårdskatter. Katterna som varit väldigt keliga och nyfikna har i år fått mer kameratid än vanligt vilket minst sagt varit uppskattat av tittare – som farmare. 

Missarna gör succé i Farmen. Bildkälla: TV4

Och utöver att bara gå omkring och vara mysiga har husmissarna även fyllt sin funktion väl – det vill säga att fånga möss (plus Prins hälsena). 

Men då återstår ju frågan – vad händer med de små krabaterna efter att kamerorna stängts av?

Nyheter24 frågade produktionen som gav glädjande nyheter om att missarna fått ett tryggt hem – utan att behöva skiljas åt. 

– Alla tre katter som var med i årets säsong av Farmen blev adopterade av samma kvinna som hörde av sig tidigt till produktionen med frågan om hon fick adoptera katterna, berättade Joel Bendrik, exekutiv producent för programmet. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!