Torsdag 18 Aug
Stockholm

Allt du vill veta om Isabella Löwengrips pojkvän Paul Sundvik

Isabella Löwengrip kilar stadigt med 23 år äldre Paul Sundvik
Isabella Löwengrip kilar stadigt med 23 år äldre Paul Sundvik. Foto: Stella Pictures

Under måndagskvällen gästar företagaren Isabella Löwengrip och hennes sambo Paul Sundvik "Tillsammans med Strömstedts". Vill du veta mer om honom? Då har du kommit helt rätt.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I juli 2020 gick entreprenören Isabella Löwengrip, 31, ut med nyheten att hon och fotografen Paul Sundvik, 54, är ett par. 

Idag är de sambos och Paul, som inte har några egna barn, har axlat rollen som bonuspappa åt Gillis, 9, och Sally, 6. 

Så träffades Isabella Löwengrip och Paul Sundvik

Paret träffades genom Isabellas tidigare affärspartner Pingis Hadenius, och redan på första dejten slog det gnistor mellan dem.

– Det var en blind date. Jag skulle bli upphämtad på kungliga motorbåtsklubben. Och sedan hämtade han mig och det var kärlek vid första ögonkastet, skrev Isabella Löwengrip på sin blogg.

Vad jobbar Paul Sundvik med?

Paul Sundvik är en framgångsrik undervattensfotograf som fridyker, skulpterar och ställer ut sina verk på gallerier. 

Ålderskillnaden mellan Isabella och Paul Sundvik – skiljer 23 år

I juli förra året fick Isabella Löwengrip en fråga på sin Instagram som gällde åldersskillnaden mellan henne och Paul Sundvik. Det skiljer 23 år mellan dem och Paul är lika gammal som Isabellas pappa – men det märker hon inte av särskilt ofta. 

"Paul är 23 år äldre än jag och det märks bara när det kommer till musik. Alla band han spelar känner jag ju igen men det var för att min pappa spelade dom låtarna. Dom är lika gamla. Men jag tänker inte alls på åldern faktiskt. Kärlek har ingen ålder", skrev hon på sin Instagram. 

Foto: Stella Pictures

Paul Sundviks okända namnbyte – det här heter han egentligen

Vad många inte känner till är att Paul Sundvik bytte tilltalsnamn för ett par år sedan. Han hette tidigare Paul Arne Robert Riddervold Sundvik, men tog bort Paul och Arne från sitt namn år 2019.

Numera heter han formellt Robert Riddervold, men använder fortfarande namnet Paul Sundvik i sociala medier och på sin hemsida. Varför är okänt.

Paul Sundviks förmögenhet – så mycket tjänar han

Isabella Löwengrip och kärleken Paul Sundvik lever ett lyxigt liv fullt av resor och dyra middagar. Är det Paul eller Isabella som betalar för kalaset?

Uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av visar att Paul Sundvik hade en fastställd förvärvsinkomst på noll kronor under inkomståret 2020. Under samma år hade han ett överskott av kapital på 54 348 kronor.

Alla Bolag finns ett företag, Oscillion22 AB, registrerat på Paul Sundviks personnummer. Bolaget registrerades 2012 och är "aktivt inom traditionell media, sociala medier, konst, kultur, fotografi, styling och därmed förenlig verksamhet".


Under 2020 hade Oscillion22 AB en omsättning på 140 000 kronor, och företagets totala tillgångar uppgår till 503 000 kronor.

Om Paul Sundvik är verksam inom bolag utomlands är okänt.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.