Oliver Ingrosso
Är du sugen på att arbeta hos Oliver Ingrosso? - Foto: Stella Pictures

Har du vad som krävs för att arbeta för Oliver Ingrosso?

Det var under veckans start som Oliver Ingrosso gick ut med nyheten att han kommer att satsa på ett helt nytt karriärkoncept.


Familjen Wahlgren/Ingrosso har alltid befunnit sig i rampljuset men fångade svenska fångets hjärta på nytt under premiärsäsongen av Wahlgrens värld 2016. 

Idag har serien filmats i hela elva säsonger och tittarna har mer eller mindre fått se barnen i familjen växa upp. Men någon som konstant hållit sig på sin kant  – det är Oliver Ingrosso, 32. 

Familjen Wahlgren/Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag tror att de flesta människor har en viss grundidentitet som man föds med som är svår att rubba på, jag skulle tro att det här är en del av det. Jag har aldrig varit intresserad av att söka uppmärksamhet på det sättet, även när jag är bland en grupp människor, sa Oliver i en intervju med Aftonbladet. 

– Det där är inte min typ av tv-program. Jag har aldrig fattat varför man ska kolla på Kardashian-familjen heller, eller ”Paradise hotel”... jag känner att jag har ett annat serieintresse, avslutade han till Aftonbladet.

Men nu har han en helt nu karriärsplan på gång. Han ska nämligen öppna restaurang. 

Det var för bara ett par veckor sedan som Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen avslöjade att han ska fixa en storebror åt sin restaurang TED. Den nya restaurangen ska fokusera mer på det italienska köket. 

Och bara någon vecka senare släppte Oliver nyheten att även han ska öppna en italienare med namnet "Olli" som han nu söker folk till. Personal söks till bland annat kök, servering, bar och dansgolv. 

Cohen kommer istället köra på 100 procent pasta. Så stämningen där hemma bör fortfarande vara god. 

Även Phillipe Cohen ska öppna ett nytt ställe. Bildkälla: phillipecohen/Instagram

När restaurangen "Olli" slår upp är ännu oklart!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!