Margaux Dietz
Helena är en av deltagarna i Sveriges mästerkock. - Foto: Instagram/TV4

Sveriges Mästerkock-Helenas oväntade relation med Margaux Dietz

Det är på Instagram som följarna får se när Margaux Dietz och Sveriges Mästerkock-deltagaren Helena Ekman interagerar med varandra.


Tävlingen om att bli “Sveriges Mästerkock” 2022 är i full gång. Årets upplaga bjuder på en fullspäckad matlagningsresa och ett gäng färgstarka karaktärer – däribland den 47-åriga VD:n Helena Ekman från Lidingö i Stockholm.

Helena har, efter att programmet börjat sändas, blivit mycket aktiv på Instagram och TikTok där hon lägger upp allt ifrån matvideos till dansvideos. 

Någonting som är välkänt att att TikTok har ett väldigt hårt klimat och influensers som bland andra Bianca Ingrosso, Ida Warg och Antonija Mandir har uttryck en rädsla för att publicera videos då det lätt rasar in hatkommentarer och elaka ord om användarens utseende.

Detta har nu även hänt Helena. 

“Hjälp mig sprida glädje här på tiktok istället för hat genom att följa, gilla och dela mina videos!!”, skrev hon nyligen i ett inlägg. 

En annan person som levt i sociala medier-bubblan och därav fått en del skinn på näsan efter både stormar, kommentarer, diskussioner och åsikter i kommentarsfälten – det är Margaux Dietz

Margaux har både fått försvara det faktum att hon väljer att visa upp sin son på sociala medier, hon har både gift sig (typ), skilt sig, förlovat sig, brutit förlovningen och tvingats ta emot en rad kommentarer om sitt utseende genom årens gång. 

Det var därför ganska fint där Margaux och Helena interagerade på Instagram tidigare i veckan. 

Margaux och Helena skrev med varandra på Instagram. Bildkälla: Instagram

"Det är den veckan. (Eller jag erkänner det är alltid den veckan", skrev Margaux till sin bild. 

"Å, så gott att äta pizza i morgonrock", svarade Helena. 

"Det har verkligen något", svarade Margaux. 

Vem vet – kanske tar profilerna en pizza tillsammans någon gång i framtiden. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!