The Hills-stjärnan Heidi Montag har gått och blivit karnivor
The Hills-stjärnan Heidi Montag har gått och blivit karnivor - Foto: Stella Pictures/Instagram/heidimontag

De sjuka bilderna: Här äter realitystjärnan rå testikel – för att bli gravid

The Hills-stjärnan Heidi Montags nya diet består bland annat utav rått bisonhjärta och tjurtestiklar. Anledningen? Hon vill bli gravid.


Realityserien "The Hills" sändes mellan 2006 och 2010 på MTV – och slog minst sagt ner som en bomb bland ungdomar världen över.

Serien följde huvudpersonerna Lauren Conrad, Audrina Patridge och Heidi Montag i deras jakt på karriär och kärlek i trendiga Los Angeles. Ett av seriens hetaste samtalsämnen var relationen mellan Heidi och hennes nuvarande man Spencer Pratt, som präglades av både stormiga bråk och svartsjuka.

Mot alla odds är paret fortfarande gifta idag och har den 4-årige sonen Gunner Pratt tillsammans. I över ett och ett halvt år har paret försökt blir gravida med ett syskon till sonen, utan att lyckas.

Foto: Stella Pictures

Fångades på bild – ätandes på ett rått hjärta

Nu har Heidi tagit till ett minst sagt ovanligt knep för att förbättra sina chanser att bli gravid – nämligen en karnivordiet, till stor del bestående av kött. Gärna rått.

Nyligen fångades Heidi Montag på bild av paparazzis, ätandes på ett rått bisonhjärta direkt ur en plastpåse. På sin Instagram har hon även delat med sig av en video där hon smaskar på både tjur lever- och testikel. 

Heidi Montag: "Jag har mått fantastiskt"

Hon känner till riskerna med att äta rått kött, men väljer att bortse från dem.

– Det finns alltid en risk med att äta rått precis som att äta rå sushi. Jag råkar bara gilla att äta sushiliknande organ, säger Heidi Montag till People.

Dessutom påstår hon att karnivordieten fått henne att må otroligt bra:

– Jag har mått fantastiskt på den här dieten. Jag har mer energi, klarhet, sexlust och min kroniska värk har blivit bättre, säger Montag till People.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.