Magdalena Graaf
Magdalena Graaf öppnar upp sig på bloggen. - Foto: Stella Pictures

Magdalena Graaf skulle hämta ut preventivmedel – men det fick hon inte

Det var tidigare i veckan som Magdalena Graaf, 46, skulle be om att få sitt vanliga preventivmedel - men det fanns ett problem.


Livet rullar sannerligen på för Magdalena Graaf, 46. 

På sin blogg uppdaterar hon dagligen sina följare om livet tillsammans med kärleken Louie Marti, 44. Det var för drygt ett halvår sedan som paret förlovade sig – vilket de gjorde på sin favorit-kebabrestaurang i Stockholm. 

Magdalena är idag tillsammans med Louie Marti. Bildkälla: Stella Pictures

Efter ett halvoffentligt gräl paret emellan var följarna oroliga över att det knakade i fogarna, vilket Magdalena tydligt skrev ut på sin blogg att det inte gjorde. 

"På benen. Suttit lite i karantän då Mona hälsade på mig förra veckan. Inte sjuk. Ingen covid. Och Inte slut med Louie", inledde hon sitt inlägg. 

"Han ligger närmare och vilar sina spanska skinkor i sängen. Att man tar en paus kanske från Instagram om man tillfälligt är irriterade på varandra ÄR väl mycket sundare än att sitta som små gottande troll och leta efter människor som avföljer varandra. DET är för mig jävligt scary Och alarmerade". 

Med andra ord blev paret snabbt sams. 

Utöver att driva sin blogg så är Magdalena just nu högaktuell med programmet The Island där tittarna får se henne tillsammans med fem kändisar till försöker att överleva på en öde ö. 

Magdalena Graaf: "Skulle få preventivmedel men..."

Under ett avsnitt får Magdalena en träbit i foten som Mikael "Soldoktorn" Sandström tar ut. 

– Jag har ju fött sex stycken barn så man får tänka att i jämförelse så ska man kunna ta ut en liten bit trä ur foten, skrattade Magdalena. 

Och fler barn – det vill Magdalena inte ha. 

På sin blogg skriver hon att hon i veckan skulle ta sin p-spruta – men att hon fick lite problem...


Är man över 46 år måste man vända sig till en speciell klinik. Bildkälla: magdalenagraaf.se

"Vad e det här för rolig grej. Skulle förnya mitt recept på p-sputa. Jag är för gammal?! Haha Oops, tänk om jag skulle bli gravid, hjälp ett 6 barn. Skulle få lämna på skolan med rullator", skrev hon skämtsamt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

1 timme sedan

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.