Filip Lamprecht
Filip Lamprecht spexar till det på Instagram. - Foto: Stella Pictures

Filip Lamprecht chockar med intim bild tillsammans med Paradise Hotel-profilen

Nu haglar kommentarerna på Filip Lamprechts senaste bild. Även mamma Kristin Karspersen har lagt en rolig kommentar.


Det är under den senaste månaden som Filip Lamprecht, 24, befunnit sig på resande fot. Efter att förra året ha vunnit Let's Dance samt synts på löpsedlarna efter sitt uppbrott med Peg Parnevik valde han att dra sin kos för lite sol, bad och lugn. 

Lamprecht har uppdaterat följarna med inlägg från bland annat Tulum, Jordanien och Maldiverna. Hans vackra semesterbilder innehåller sol, lyx och flärd, men även lite spex med sin resekamrat som är ingen mindre än Paradise Hotel-profilen Johnny Edlind, 28. 

Foto: Instagram/Filip Lamprecht/Johnny Edlind

Johnny Edlind fick tittarna se i Paradise Hotel 2015. Enligt Edlind själv medverkade han för att han innerst inne ville satsa på att bli musiker. 

Johnny Edlind. Bildkälla: Viafree

Idag arbetar han med sina sociala medier och på Instagram har han hela en miljon följare som nu bland annat kunnat följa han och Filips upptåg utomlands. 

Johnny Edlind och Filip Lamprecht chockar med intima bilderna

Killarna har lagt upp en hel del vackra bilder från de lyxiga miljöerna de befunnit sig i. Men i veckan valde de att krydda till det lite extra. 

På en av bilderna killarna delat så sitter de i ett skumbad och äter banan. Som bildtext skrev Filip: "Den som kommer på bäst caption vinner en plats med oss här i badkaret". Och man kan minst sagt säga att kommentarerna haglade in. 

Bilden som fått mycket uppmärksamhet. Bildkälla: filiplamprecht/Instagram

Några av kommentarerna löd: 

"Undrar vart Johnnys banan gömmer sig på bild nr 1…"

"Never make eye contact while eating a banana!"

"Bananahub"

Någon som var snabb med att kommentera var ingen mindre än Filips mamma Kristin Karspersen, 52. 

"Ni är helt underbara", följt av en skrattemoji och ett hjärta. 

Vem som vann för bästa caption – det är fortfarande oklart. 


"Ni är helt underbara", skrev Kristin. Bildkälla: Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

1 timme sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

1 timme sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

1 timme sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.