- Foto: Jonas Ekströmer/TT, Patric Söderström/TT

Frun, barnen och längden – allt om David Lindgren i Let's dance

David Lindgren, 39, är en svensk sångare, musikalartist och högaktuell som programledare i Let’s dance. Men hur ser Davids liv ut utanför strålkastarljuset?


Vi har sett honom i Melodifestivalen, både som tävlande och programledare. År 2020 stod David Lindgren som vinnare i "Stjärnornas stjärna" och numera leder han underhållningsprogrammet "Let’s Dance".

Vid sin sida i danstävlingen har han haft både Petra Mede och Kristin Kaspersen

Foto: Stella Pictures

Att han är en person med många talanger är det ingen tvekan om. Men hur ser egentligen livet ut utanför tv-rutan? Nyheter24 har tagit reda på allt du vill veta om David Lindgren.

David Lindgrens uppväxt och hus

David Lindgren föddes i Nederkalix i Norrbotten, men där stannade han inte kvar. Sedan sju år tillbaka är han bosatt i ett hus på Värmdö. Men hur ser hans familj ut?

David Lindgren utsatt för brott – vädjar på Instagram: "Snälla"

David Lindgrens fru Kristina Lindgren

David träffade hustrun Kristina Lindgren redan år 2001 när de tillsammans gick en utbildning i Göteborg. Sedan dess har de gift sig, skaffat barn och arbetat med varandra. Att de fortfarande är kära verkar det inte vara någon tvekan om när man besöker Lindgrens Instagram-profil. 

Foto: Instagram/thedavidlindgren

Har David Lindgren barn?

2011 föddes barn nummer ett, Ben Lindgren. Fyra år efter kom lillasystern Ella Lindgren. På frågan om de vill ha fler barn är han tveksam till svaret. 

– Nej, jag tror inte det. Jag och Kristina älskar att jobba och vi vill kunna ge våra barn så mycket tid vi kan. Bara det att ha två barn och kunna vara delaktig i deras liv. Två barn känns bra tycker jag, har han sagt i en intervju med Expressen.

David Lindgrens längd – hur lång är han?

Foto: Stella Pictures

Ja, hur lång är David Lindgren egentligen? För Hänt har programledaren och artisten berättat att han är 178 centimeter lång.

David Lindgren skapar kaos på Instagram – visar upp superkroppen

Har David Lindgren Instagram?

På Instagram hittar du David Lindgren under namnet @thedavidlindgren.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!