Cornelia Jakobs är vinnare av Melodifestivalen 2022
Cornelia Jakobs är vinnare av Melodifestivalen 2022 - Foto: Stella Pictures/Instagram/corneliajakobsdotter

Cornelia Jakobs vädjar till polisen på Instagram: "Snälla"

Melodifestivalen-vinnaren Cornelia Jakobs har stött på problem och vädjade under gårdagen till polisen på sin Instagram.


Det har gått snart tre veckor sedan Cornelia Jakobs, 30, kammade hem vinsten i Melodifestivalen 2022

Hennes bidrag "Hold Me Closer" lämnade ingen oberörd, och enligt Eurovision Song Contest-oddsen bör hon ha goda chanser att placera sig topp tre i Turin den 14 maj.

Foto: Claudio Bresciani/TT

Cornelia Jakobs stötte på problem – vädjar till polisen

Men inte ens för en Mello-vinnare är livet alltid lätt, och på sin Instagram delar Cornelia Jakobs med sig av en riktigt stressig situation.

Under helgen är hon nämligen bjuden på ett pre-party inför Eurovision, som äger rum i London. Men för att resa behöver man ju ett giltigt pass, och liksom många andra har Cornelia Jakobs glömt att förnya sitt i tid.

Nu står hon utan, och vädjar till svenska polisen om hjälp. 

Foto: Instagram

"Snälla herr poliskonstapel släpp in mig. Jag behöver ett pass", skriver Cornelia.

Foto: Instagram

"Jag är väldigt söt och vill åka till London den här helgen för ett litet pre-party inför Eurovision nämligen", skriver hon.

Foto: Instagram

"Och jag har väntat sen 8.30 och det här söta ansiktet håller långsamt att på att bli ett surt ansikte... Snälla låt mig vara söt", fortsätter hon.

Och pass-gudarna verkar ha hört det svenska Eurovision-hoppet, för kort senare uppdaterade hon följarna med lugnande besked – allt hade löst sig.

Foto: Instagram
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!