Stockholm

Medieprofilen Filip Lamprecht startar nytt företag

Filip Kaspersen Lamprecht har startat nytt bolag
Filip Kaspersen Lamprecht har startat nytt bolag. Foto: Claudio Bresciani / TT

Filip Kaspersen Lamprecht är en av företrädarna i det nystartade bolaget Amiculos Trading AB​. Nyheter24 har samlat allt du vill veta om företaget.


Läs mer

Som son till programledaren och författaren Kristin Kaspersen är Filip Kaspersen Lamprecht25, van vid ett liv i offentligheten.

Men sitt eget stora genombrott, det har kommit först på senare år. Under våren 2021 dansade han sig inte bara till en storslagen vinst i Let's Dance, utan en given plats i svenska folkets hjärtan. 

Foto: Christine Olsson/TT

Nu startar Filip Kaspersen Lamprecht nytt bolag

Men den som trodde att Filip Kaspersen Lamprecht skulle lägga sitt framtida fokus på dans eller underhållningsbranschen i stort, den trodde fel. Baserat på uppgifter från AllaBolag som Nyheter24 tagit del av verkar det som att Filip gett sig in i jordbruksbranschen.

Han är nämligen en av företrädarna i Amiculos Trading AB som har sitt säte i Stockholm. Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 1 april och har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Så ser verksamheten i Amiculos Trading AB ut

Så här lyder företagets egna verksamhetsbeskrivning:

"Aktiebolagets verksamhet är projektledning och rådgivning kring samhällsbyggnadsrelaterad verksamhet jämte tradingverksamhet av Jordbruks- och byggprodukter, agenturuppdrag och representation av och för utländska bolag samt därmed förenlig verksamhet."

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.