Nu säljer Marcelo Peña och Emilia Wahlund sin lägenhet i Gävle

Bara månader efter att Marcelo Peña och Emilia Wahlund flyttade in i sin lyxiga lägenhet i Gävle ligger den ute till försäljning.


Det har blivit en del husflyttar för Paradise Hotel-profilen Marcelo Peña, 31 och hans flickvän Emilia Wahlund, 22.

Under vintern 2020 flyttade de från sin lägenhet i Vasastan ut till ett radhus i Sigtuna tillsammans med dottern Elle, 1. Men redan i juni året därpå stod det klart att paret skulle flytta igen – tillbaka till innerstan.

– Jag stortrivs här i villan. Däremot är det den här tjejen som hatar villalivet och vill tillbaks till stan. Till Vasastan. Och ah, vad ska man göra? Det är väl bara att flytta med då, sa Marcelo i ett klipp på sin Instagram.

Marcelo och Emilia flyttade till Gävle

Sagt och gjort, paret packade sina väskor och flyttade tillbaka till de centrala delarna av Stockholm. Men inte heller där blev de långvariga, för strax innan jul förra året la Emilia upp bilder på en lägenhet som var till salu i hennes hemstad Gävle.

Kort senare stod det klart att flyttlasset gick norrut för familjen Peña-Wahlund. Även den flytten skedde på önskemål från Emilia, som saknade närheten till sina vänner och familj.

Foto: Instagram/amarello

Nu ligger familjens lägenhet ute till försäljning

"Det värsta som kan hända är att vi säljer lägenheten och flyttar... IGEN", skrev Marcelo i en ärlig frågestund om flytten till Gävle kort efter inflytt.

Och det verkar vara precis det som är på väg att hända. Efter att ha spenderat våren med att topprenovera den 155 kvadratmeter stora lyxlägenheten ligger den nu ute till försäljning på Hemnet.

Utgångspriset är 4 350 000 kronor – och för det får man både sex rum, två balkonger och en uthyrningsdel. 

Varför Marcelo och Emilia har lagt ut lägenheten till försäljning är fortfarande okänt. Nyheter24 har sökt Emilia Wahlund för en kommentar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.