Christina Schollins inlägg på Instagram har väckt uppståndelse bland följarna
Christina Schollins inlägg på Instagram har väckt uppståndelse bland följarna - Foto: Henrik Montgomery/TT/Instagram

Christina Schollin åkte rullstol på flygplatsen – då rasade följarna

Christina Schollin, 84, var på väg ner till Marbella när hon plötsligt möttes av kritik på Instagram. Orsaken var en bild på henne från flygplatsen, som delade följarna i två läger.


Att familjen Wahlgren-Ingrosso har många järn på sin eld råder det inga tvivel om. Bianca Ingrosso, 27, är en mångsysslande entreprenör som kombinerar ett liv som influenser med viktiga affärsbeslut på Caia Cosmetics. 

Mamma Pernilla Wahlgren54, jonglerar mammaliv och ett pågående husbygge med turnéer över hela landet. För att inte tala om mamma Christina Schollin, som lever ett väldigt aktivt liv tillsammans med maken Hans Wahlgren.

Christina Schollins följare blev upprörda av bilden

Ja, så pass aktivt att följarna ibland tycks glömma att Christina i själva verket är 84 år gammal. När hon reste ner till Marbella för att njuta av familjetid och sol fick hon åka i en rullstol mellan sträckorna mellan terminaler och gate på flygplatsen.

Men då såg följarna rött.

Många ansåg helt enkelt inte Christina Schollin vara i tillräckligt dålig form för att få åka rullstol utan att skämmas. 

Andra följare backade Christina Schollin

Men hon fick snabbt uppbackning av andra följare, som tyckte motsatsen.

"Blir förvånad och bestört av vissa kommentarer här! Är man äldre och har artros så är det ju fantastiskt att man kan boka en rullstol för att kunna fortsätta att resa. Ingen kan veta hur ont någon annan har! Skäms på er som inte har någon som helst förståelse för de äldre!!!", skriver en upprörd användare.

"Fy skäms alla som skriver nedlåtande kommentarer och att hon inte får använda rullstol. Vem är de till för om inte för de som inte kan eller orkar ta sig fram utan. Christina är 84 år och tycker det är självklart att man då ska få ha hjälp med att ta sig fram. Tungt att stå och köa i timmar för vem som helst men särskilt för äldre människor", skriver en annan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!