Edvin Törnblom berättar nu om singellivet i en ny intervju med Expressen
Edvin Törnblom berättar nu om singellivet i en ny intervju med Expressen - Foto: @edvintornblom/Instagram/Stella Pictures

Edvin Törnbloms nya avslöjande om kärlekslivet: "Det är då det dyker upp"

Edvin Törnblom gör succé i poddvärlden och är aktuell med flera andra spännande uppdrag. Men hur ligger det egentligen till med hans kärleksliv?
– Man får alltid höra att när man inte söker, det är då det dyker upp, berättar Edvin i en ny intervju.


Edvin Törnblom med poddkollegan Johanna Nordström. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

Edvin Törnblom, 26, gör succé med den populära podden "Ursäkta" tillsammans med poddkollegan Johanna Nordström, 26. Han är dessutom aktuell med den egna boken "Bögen är lös", som släpps 20 april, där han gör författardebut.

Utöver det medverkar även Edvin Törnblom tillsammans med Gry Forsell som kommentator i programmet "Sveriges värsta bilförare", och när QX-galan går av stapeln står han som programledare för galan med Sissela Kyle.

Edvin Törnblom är aktuell i "Sveriges värsta bilförare" med Gry Forsell vid sin sida. Bildkälla: Daniel Stigefelt/TV4

Edvin Törnblom i ny tv-serie

Förutom alla spännande projekt och uppdrag har även Edvin Törnblom gjort flera roller som skådespelare - i Netflix-serien "Alla utom vi" och nu senast i C-Mores nya serie "Likea". I en ny intervju med Expressen berättar han om skådespelardrömmen och kommande planer.

– Mitt mål är att göra en scenföreställning av min bok. Och där kommer det ske skådespeleri och det kommer bli en jävla show. Så mycket kan jag säga. Sen blir det kanske inte Guldbaggen, men en nominering hade inte suttit fel i någon huvudroll, eller biroll som man gör, säger Edvin till Expressen.

Edvin Törnblom tillsammans med Felicia Danielsson i "Likea". Bildkälla: TV4/C More

Han berättar också om att han tackar nej till mycket erbjudanden, ofta på grund av krockar i schemat. Men trots det är han tacksam över alla roliga jobb han får göra:

– Jag lever min dröm och får göra så jävla mycket kul grejer. Det har min mamma alltid sagt till mig, när man jobbar med det vi gör, underhållning, om man inte har kul har man inget här att göra. Så man ska ju bara ha kul och njuta, vara tacksam och uppskatta alla roliga jobb man får göra.

Nytt avslöjande om kärlekslivet

Med många strängar på sin lyra är det många som undrar hur det står till med Edvin Törnbloms kärleksliv. För Expressen berättar han att han inte träffar någon för tillfället.

– Jag är supersingel. Man får alltid höra att när man inte söker, det är då det dyker upp. Jag försöker att aktivt inte söka, för det är då alla säger att det ska dyka upp någon. Fast egentligen är jag en aktiv sökare, fast inaktiv, säger Edvin.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!