Stockholm

Zara Larsson nakenchockar Choachella-besökarna

Zara Larsson bilder
Zara Larsson visar var skåpet ska stå. Foto: Stella Pictures

Den ökända Coachellafestivalen är i full gång och flera av våra svenska kändisar befinner sig just nu på festivalen. En av dem är Zara Larsson.


Läs mer

Varje år anhålls den stora musikfestivalen Coachella i Kalifornien, USA. 

Festivalen drar till sig publik och kändisar från hela världen som vallfärdar dit klädda i ponchos, tefatsstora solglasögon och cowboy-hattar. Utöver kända artister och DJ:s som uppträder ser många influensers det hela som ett sätt att fixa sig riktigt trevligt content som är utöver det vanliga. 

Några stammisgästerna som mer eller mindre räknas som en del av inredning på festivalområdet är Kylie och Kendall Jenner, Justin Bieber, Beyoncé och Jay Z samt våra egna svenska stoltheter Zara Larsson, Elena Belle, Paow och Benjamin Ingrosso

Zara Larsson nakenchockar besökarna

Zara Larsson lever sannerligen sitt bästa liv borta på festivalen. Zara skrev i ett inlägg att hon dagligen drar den klassiska "Nu ska jag aldrig mer dricka igen" för att några timmar senare sitta med två shots tequila under västen. 

Men det är inte det enda hon gjort där borta. 

Mitt under en solig aprileftermiddag valde Zara nämligen att lägga sig mitt på festivalområdet, i bikini för att sola. Det hela förevigades med en bild på hennes Instagram. 

"Jag står inte i kö", skrev hon till bilden. 

Så ska en slipsten dras. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.