Anis Don Demina och Filippa Toremo syns på samma video från New York
Anis Don Demina och Filippa Toremo syns på samma video från New York - Foto: Anders Wiklund/TT/Tiktok

Anis Don Demina och exflickvännen Filippa Toremo återförenas

Det har gått drygt ett halvår sedan Anis Don Demina och exflickvännen Filippa Toremo gick skilda vägar. Nu dyker de upp på video tillsammans – i New York.


Stylisten och influensern Filippa Toremo, 25, och artisten Anis Don Demina28, träffades under en blöt festkväll i Stockholm under hösten 2020. 

Det dröjde inte länge innan de blev ett par – och i en Youtubevideo har Anis berättat att han fick upp ögonen för Filippa redan vid deras första möte.

– Vi sågs ute och då gick jag fram till dig och det första jag sa första gången vi träffades, alltså de första orden som kommer ut ur min mun till dig var "jag är kär i dig", säger Anis i videon.

Anis Don Demina och Filippa Toremo gjorde slut

Men i oktober 2021 tog kärlekssagan mellan paret slut. 

"Anis är verkligen världens finaste kille men tyvärr funkade det inte för oss", skrev Filippa på Instagram kort efter uppbrottet.

Filippa Toremo bekräftade uppbrottet från Anis Don Demina på Instagram. Foto: Instagram/filippatoremo

Är Anis Don Demina och Filippa Toremo tillsammans igen?

Sedan dess har Anis Don Demina gått vidare med livet, och har bland annat lagt vantarna på en ny lyxlägenhet i Stockholm innerstad. Mer om den kan du läsa här.

Just nu befinner han sig i New York, varifrån han chockade sin TikTok-följare i början av veckan. Ja, för plötsligt dök det upp en ny video på honom i Central Park, tillsammans med ingen mindre än Filippa Toremo. 

Det dröjde inte länge innan följarna började spekulera – träffas de igen? Till slut gick Anis in i kommentarsfältet och nålade fast en kommentar som dementerade allas förhoppningar.

"Nej, vi är inte tillsammans igen, vi råkade bara vara i NYC samtidigt", står det i Anis Don Deminas kommentar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!