Mattias Pettersson är en av deltagarna i Robinson 2022
Mattias Pettersson är en av deltagarna i Robinson 2022 - Foto: TV4

Nu avslöjar Robinson-Mattias sanningen om evakueringen: "Vansinnig"

En storm drog in över Robinsonstranden och deltagarna blev tvungna att evakueras. Men vart åkte de – och hur var tillvaron i deras tillfälliga hem? Inte alls bra, menar Mattias Pettersson.


Robinson 2022 är i full gång, och veckans ödekamper kommer ta de lyckliga, kvarvarande deltagarna rätt in i den efterlängtade sammanslagningen. Då suddas tidigare lagindelning ut, och kvar är en "en mot en"-kamp om den åtråvärda vinsten. 

Äventyret har hittills bjudit på allt ifrån kärleksrykten och coronautbrott, till bråk och felaktiga beslut. Här berättar Robinsondeltagaren Joel Häggblom om hans största misstag under programmet. 

Foto: TV4

Deltagarna i Robinson 2022 fick lämna stränderna

Men deltagarna i Robinson behöver inte bara ducka egna misstag – de måste också ta hänsyn till skiftande väder och orkaner. 

I veckan fick alla deltagare hastigt evakueras från sina stränder, då ett stort oväder svepte in över ön där programmet spelas in. De fick istället spendera natten under tak, men var de befann sig förblev oklart för tittaren.

Foto: TV4

Det berättar Mattias Pettersson, 52, mer om i en intervju med Hänt:

– När de evakuerade oss så tänkte ju alla så här "YES, vi ska få tak över huvudet, vi kanske till och med får duscha, vi kanske får en matbit".

Foto: TV4
Foto: TV4

Robinson-Mattias: "Då var jag faktiskt vansinnig"

Men i själva verket fick deltagarna åka till platsen där ö-råden spelas in. Väl där fick de sova i hyddor på palmblad, vilket gjorde Mattias riktigt upprörd. 

– Det regnade och det var skitväder och det var bara "varsågod, lägg er ner liksom". Men då var jag faktiskt vansinnig, säger Mattias till Hänt och fortsätter:

– Alltså när jag låg där så var hela min rygg lopp-äten. Jag var prickig över hela ryggen och det kliade som fan. Det fick jag från den hyddan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!