Norska influensern Sophie Elise hyllas efter avklädda bilden

Sophie Elise har lagt ut en ärlig bild som minst sagt fått hennes följare att jubla. "Tack för att du gör detta för oss".


Sophie Elise, 27, är en norsk influenser, modell, sångerska och författare som kommit att bli ett stort namn i både Norge och Sverige. Hon har många strängar på sin lyra och är utöver redan nämnda saker även en realityprofil med sitt egna program "Sophie Elises verden".

Sophie Elise är någonting av en mångsysslare. Bildkälla: sophieelise/Instagram

Hon kallas ofta även en "modern feminist" och pratar titt som tätt om att man som kvinna ska få se ut hur man vill – oavsett om man är naturlig eller använt sig av plastikkirurgi.

En del av hennes feministiska anda inkluderar även att lägga ut vilka bilder hon än känner för på sin Instagram. Trots att Sophie Elise ibland möter kritik – så tar hon alltid det hela med en klackspark. 

Och nu har hon gjort det igen. 

"Det här är utan tvekan mitt bästa år hittills. Tack för att ni följer mig. Värderar det så otroligt högt", skriver hon på bilden som visar en bild på Sophies lår och rumpa. 

Nu hyllas hon av sina följare i kommentarsfältet som tycker att hon är modig som väljer att lägga upp bilden oretuscherad. 

"Du är unik"

"Låt oss tillsammans göra bristningar heta"

"Konstverk"

"Tack för att du gör detta för alla oss som fött barn"

Fick silikonbröst i rumpan

Sophie Elise har varit öppen med att hon opererat sin rumpa. Första gången var i Turkiet på en klinik dit många influensers åker för operationer. 

Men det hela gick inte helt som det skulle. Detta fick hon veta ett par år senare efter att ha träffat en annan kirurg i Los Angeles. 

"Jag vet inte ens hur jag ska lägga fram det här men jag kommer bara säga det – det visar sig att jag har gått runt med bröstimplantat i min rumpa sedan min operation i Turkiet".

Det är inte bara helt galet utan även extremt farligt. Jag kan knappt föreställa mig hur många unga tjejer som har samma sak utan att ens veta om det. Jag skäms men mest är jag arg att det är så här dom gör affärer...för att det är billigare?", skrev hon på Instagram.

Sophie Elise fick veta att hon hade bröst i rumpan. Bildkälla: Instagram.com/sophieelise

Sophie Elise valde att operera bort implantaten från rumpan och gick sedan ut med en uppmaning till de som går omkring och funderar på ett liknande ingrepp.

"Gör ordentliga efterforskningar och om något låter för bra och för billigt för att vara sant, så är det förmodligen det. Även om det här var pinsamt att berätta så kanske det hjälper någon", avslutade hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!