Camilla Läckberg släpper en vibrator.
Camilla Läckberg släpper en vibrator. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund/Canva.

Camilla Läckbergs nyhet får följarna att häpna: "Våga vara sexuell"

Camilla Läckberg släpper inte bara prisbelönta böcker. Nu ger sig författaren ut i en ny bransch och släpper en vibrator. Hon vill att kvinnor ska våga ta mer plats och ta fram sin sexualitet.


Det har nog inte undgått någon att stjärnförfattaren Camilla Läckberg, 47, har många bollar i luften. Hon inte är rädd för att ta sig an olika branscher. Den senaste åren har hon bland annat både släppt långfilm, startat vårdföretag vid namn Hedda Care och skapat energidryck. Nu är det dags igen, något som får fansen att häpna.

Camilla Läckberg släpper vibrator

År 2019 publicerade Camilla ett aprilskämt där hon lurade följarna att hon skulle släppa vibratorer som hon skulle kalla för ”Horace” och ”Weinstein”. Nu är det inget skämt längre. I ett inlägg på Instagram berättar hon nu att hennes skämt går i uppfyllelse. 

– För några år sedan lade jag ut ett aprilskämt i mina kanaler där jag skrev att jag skulle ge mig in i en ny bransch och börja sälja sexleksaker med litterära citat. Många av er tyckte det var en bra idé på riktigt. Inte helt sällan sker saker av en mening, skriver hon.

Camilla Läckberg vill främja kvinnans hälsa och sexualitet 

Camilla förklarar att hon vill belysa en pågående problematik i kvinnosjukvården och hon därför vill stötta kvinnor till att våga ta mer plats. Men också att våga ha en öppen dialog om sex, att vara sexuell och våga vända sig till vården vid behov. 

– I generationer har kvinnor upplevt skam i detta. Därför vill jag använda mina plattformar och engagemang i Hedda Care att inspirera till att våga göra tvärtom, skriver Camilla.

Hon skriver även att hon skänka överskottet av vibratorer till Malmös kvinnojour. 

Vi kan därmed anta att den som köper vibratorn kombinerar nytta med nöje. 

Camilla Läckbergs fans jublar

Camillas nyhet har fått många positiva reaktioner av följarna. Många är glada och visar sin stöttning. Bland annat kommenterar en: 

"Fan, vad du är bäst!". 

En annan skriver: 

"Den där missade jag helt men rätt åt de gubbsvinen då... Bra idé och att den kommer kvinnor till gagn nu!". 

/
/
sex
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.