Justin Bieber fick en diagnos 2020.
Justin Bieber fick en diagnos 2020. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaserviceddp/abaca press

Justin Bieber efter giftermålet med Hailey Bieber: "Trauma"

År 2018 gifte sig Justin Bieber och Hailey Bieber. Nu berättar världsstjärnan mer om den tuffa tiden efter vigseln.


Världsartisten Justin Bieber, 28 och supermodellen Hailey Bieber, 25, har minst sagt haft ett turbulent förhållande sen de blev ett par 2014. Hailey har bland annat sagt i realityprogrammet "The Biebers On Watch" att de gjort slut och blivit tillsammans i omgångar. Men tillslut fann de tillbaka till varandra och i september 2018 ringde kyrkklockorna. När många trodde att det var frid och fröjd, var det istället början på fler motgångar. 

Justin Bieber fick ett sammanbrott 

Efter vigseln ska Justin gått igenom ett stor känslomässig sammanbrott. I en intervju i Ebro Dardens program på Apple Music under tisdagen berättar han mer om hur han mådde under den tiden. 

– Det är en resa. Jag kommer ihåg när jag gifte mig. Jag fick ett känslomässigt sammanbrott för jag trodde att äktenskapet skulle fixa alla mina problem, och det gjorde det inte, säger han. 

Han fortsatte med att förklara hur olika tankar cirkulerade i hans huvud. 

– Du vill att din fru ska göra något som du inte gör. Ibland är det svårt att titta i spegeln och inse att man inte var den mannen du trodde att du var. Det är ett resultat av trauma och omständigheter i livet, säger han. 

Justin Bieber fick diagnos

I början av deras tid som gifta ska bland annat Justin ha kämpat med att känna tillit till Hailey och varit deprimerad. I en dokumentär som hade premiär 2020 berättade han också att han fick diagnosen Borrelia under samma tid. Omvärlden ska då ha kommenterat hans utseende och tyckt att han såg ut som en knarkare. Något som fick Justin att må ännu sämre och påverkade deras relation ytterligare. 

I ett Instagram-inlägg som Justin publicerade 2019 skrev han om hur han kämpade med att hantera, kändisskapet och hans dåvarande drogmissbruk. Justin berättade också om hur det är att vara, vad han kallade, för "världens mest hatade person" och om hans dåliga val i livet.

Hailey Bieber påverkades

Justins mående påverkade också Hailey psykiska hälsa. 

– Jag ringde min mamma flera gånger och grät. Jag sa att jag inte skulle orka längre, om Justin skulle fortsätta må så här, berättar hon i podcasten ”In Good Faith With Chelsea & Judah Smith”.

Dessutom förklarade hon om hur jobbigt hon tyckte att det var att andra lade sig i deras privatliv. 

– I början på vårt förhållande ville jag bara gömma mig. Jag vill inte att alla ska lägga sig i, förklarar Hailey. 

Justin Bieber och Hailey romans på sociala medier

Trots deras motgångar under flera år så verkar det nu som att Justin och Hailey är starkare än någonsin. Nu får fansen regelbundet ta del av deras romans på sociala medier. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.