1.Cuz
Nya vänner? - Foto: Stella Pictures

Här hänger rapparen 1.Cuz med Jan Emanuel: "Raggarvarv"

Det var många som satte kaffet i vrångstrupen efter att ha sett rapparen 1.Cuz umgås med Jan Emanuel Johansson.


1.Cuz har på kort tid kommit att bli en av Sveriges mest populära rappare. Hans låt "Försent" som han framför tillsammans med Greekazo har i skrivande stund över 60 miljoner streams och det var många som fick sig en rejäl chock när han och världsstjärnan Ed Sheeran tidigare i veckan släppte en låt tillsammans. 

1.Cuz  träffade Ed Sheeran för första gången under hösten 2021 när den brittiska artisten hade en privat spelning och förhandslyssning av albumet “=” i Stockholm. Efter spelningen fick 1.Cuz chansen att prata med Ed Sheeran en kort stund. 

– Jag sa att ”2step” var min favoritlåt och Ed säger: ”Vet du vad? Du borde göra remixen på 2step. Skulle du vilja det?” Jag blev chockad och trodde han skämtade först, men han var allvarlig och började fråga vilka jag jobbar med, säger 1.Cuz, enligt pressmeddelandet.

1.Cuz. Bildkälla: Foto: Paul Wennerholm/TT

På bara några dagar är låten uppe i en miljon streams. 

Men från en världsstjärna till en svensk, ganska så ökänd profil. 

1.Cuz hänger med Jan Emanuel

Under torsdagen var det nog många av 1.Cuz följare som drog efter andan när de såg ännu en av rapparens nya bekantskaper. Som var ingen mindre än Jan Emanuel Johansson

I klippet som både Jan Emanuel och 1.Cuz publicerade på Instagramstory syns de sitta i Jan Emanuels bil tillsammans med texten "raggarvarv". 

Bildkälla: janemanuels/Instagram

– Vi kör ett raggarvarv, det är sånt man gör, säger Jan Emanuel. 

– Här händer det grejer. Och snabbt går det, säger 1.Cuz. 

Vad grabbarna har i görningen eller vilken relation de har – det är ännu oklart. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!