Stockholm

Sexbilder på Carla Bruni stulna

Tjuvarna stal hundratals lättklädda bilder på den franska presidentfrun.


Läs mer

Hundratals "väldigt intima" foton på franska presidentfrun Carla Bruni och hennes före detta älskare har blivit stulna under ett inbrott.

Polisen fruktar att de kan komma att publiceras - och komma att överskugga ett statsbesök i Spanien med Brunis man, president Nicolas Sarkozy, som inleddes under måndagen.

Tjuvarna bröt sig in i parets bostad där de hittade fotona.

– Tjuvarna verkade veta exakt vad de letade efter när de tog väldigt intima fotokopior, en kamera full med fler bilder, videor och ett antal datafiler, säger en polis på plats till brittiska Evening Standard.

Nu fruktar polisen att tjuvarna kan komma att dra fördel av Carla Brunis status genom att sälja bilderna för miljontals kronor. Ett annat tänkbart scenario är att lägga upp dem för allmän beskådan på nätet och på sätt skapa största möjliga pinsamheter för president Sarkozy.

– Vi gör allt vi kan för att återfå bilderna, säger polismannen.

Carla Bruni som tidigare varit fotomodell har tidigare haft nakenbilder publicerade på tidningsomslag. Så sent som i april 2008 såldes ett fotografi på en naken Carla Bruni på auktion för över en halv miljon kronor.

Bland Brunis gamla pojkvänner finns folk som rockstjärnorna Eric Clapton och Mick Jagger samt franske filosofen Jean-Paul Enthoven.

41-åriga Carla Bruni har också haft en karriär som sångerska och släppt tre album som alla nått första platsen på franska albumlistan och sålt över 1,5 miljon exemplar.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.