Influensern Kenza har precis renoverat sin nya lägenhet
Influensern Kenza har precis renoverat sin nya lägenhet - Foto: Instagram/kenzas

Den svindlande summan – så mycket kostade Kenzas lyxrenovering

Influensern Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks har renoverat sin nya lägenhet till perfektion. Men smakar det så kostar det – och nu avslöjar hon hur mycket.


Influensern Kenza Zouiten Subosic lever utåt sätt ett riktigt drömliv. I början av året reste hon, maken Aleks och parets två söner på en lyxig resa till tropiska Maldiverna.

Från sina sociala medier delade Kenza med sig av bilder på den flotta tillvaron, det blåa vattnet och de vackra solnedgångarna. 

Ett par månader efter hemkomsten fick hon en fråga om hur mycket en resa som deras egentligen kostar.

– Det är helt sjuka summor och jag kan inte fatta själv att jag lägger så mycket pengar på en resa, det finns ingenting som rättfärdigar det beteendet, sa Kenza på Instagram – och avslöjade att kalaset gått loss på omkring 200 000 kronor. 

– Alla vet att det är jättedyrt att åka till Maldiverna och bo på femstjärniga hotell, berättade Kenza.

Det höga priset på Kenzas renovering

Och resan till Maldiverna är inte det enda som familjen lagt pengar på under våren 2022. Under samma period har de nämligen renoverat sin nya lägenhet i Stockholms innerstad till perfektion. 

Efter en lång tids väntan har familjen äntligen fått flytta in i sin nya lyxlya och på Instagram växer återigen följarnas nyfikenhet. Vad har renoveringen kostat? 

Den frågan valde Kenza att besvara på Instagram under måndagen. 

"Vi förstod ganska tidigt att vi inte skulle klara av att hålla vår budget. Vi satte en budget på 1,5 miljoner kronor vilket var dubbelt så mycket som renoveringskostnaden i vår förra lägenhet (som var mycket mindre)", skriver Kenza på Instagram.

Kenza: "Nästan en miljon"

Den sista betalningen är ännu inte gjord, men hon kan redan uppskatta hur mycket mer totalnotan kommer landa på.

"Allt är inte betalt ännu men jag tror att vi kommer sluta på nästan en miljon kronor mer. Men det är ju en investering", skriver Kenza på Instagram.

Foto: Instagram/kenzas
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!