Alexander Pärleros ber följare att dra åt helvete

Det är ett meddelande på Instagram som fått Alexander Pärleros att se rött. Han svarade personen i fråga med ett "Dra åt helvete".


Livet rullar på för influencern Ida Warg och hennes make Alexander Pärleros som just nu bor tillsammans med sina två barn Elvis och Alba borta i Marbella. 

Både Ida och Alexander arbetar flitigt med sina företag och det går sannerligen bra. 

I bolaget Ida Warg Beauty AB, som till 50,1 procent ägs av Ida själv och till 49,9 procent av partnern Letsfaceit, har omsättningen ökat stadigt sedan 2018.

Enligt uppgifter som Dagens Industri tagit del av visar den första årsredovisningen en omsättning på svindlande 77,7 miljoner kronor för det förlängda räkenskapsåret på 17 månader.

Ida Warg med maken och podcastprofilen Alexander Pärleros. Foto: Stella Pictures

Vinsten i bolaget landar på stabila 15,7 miljoner kronor.

Samtidigt gör man nu en stor satsning på den tyska marknaden, och siktar mot en omsättning på 100 miljoner i år.

– Vi följer budgeten hittills, säger Ida till tidningen.

Alexander Pärleros förmögenhet i bolagen

Det är i bolaget ”Learnby AB” som Alexander Pärleros driver flera av sina projekt. Hur mycket han omsätter där? Ja, under 2019, vilket är de senaste registrerade uppgifterna, omsatte bolaget 12 656 000 kronor, och gick med 11 758 000 kronor i vinst, enligt Allabolag.se

Tillgångarna i bolaget beräknades uppgå till 18 143 000 kronor samma år.

Alexander Pärleros hänger ut följare 

Men trots det ljuva livet med bebisgos, vackra miljöer, värme och blomstrande bolag så finns det alltid något litet regnmoln på himlen. 

Med jämna mellanrum tvingas Alexander nämligen att tampas med näthat. Men denna gång var det snarare att en följare, lite saltigt valde att kommentera Alexanders stavfel. Detta då han hade stavat "Våldtäktsman" som "Våldtäcksman". Detta gick inte hem i Marbella-stugan. 

Alexander svarade kort och gott med ett: "Dra åt helvete". Han valde sedan att skriva en text om det hela. 

"Kräks på alla språkpoliser där ute som ska anmärka och trycka ner. Är dom inte människor med storhetsvansinne om sig själva som yrkar vardagsmobbning? En sån skrev till mig efter jag la ut denna story "jag tycker du är respektlös som inte läser igenom det du skriver så jag behöver läsa det" SKÄMTAR du med mig??", skriver han och avslutar med ett: 

"Vad tycker du om språk poliserna ?". 

Ord och inga visor. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

2 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.